neděle 1. března 2015

PL 2015 / W2 / Nové auto i font


Druhý týden byl ve znamení Heidi Swapp. Už jí znáte? Já se totálně zamilovala do jejích samolepek a výseků - těch papírových i průhledných akrylových. Vrcholem blaha pak pro mě byla její růžová metalická abeceda. V kombinaci s kartičkami od Becky Higgins jsem touhle stránkou totálně uspokojila svůj PL apetit. 


project life fotoalbum


A tak, abych ji nepokazila svým rukopisem, journaling jsem tiskla na počítači. Miluju různé fonty a řekla bych, že jich mám stažených asi milion. Tenhle konkrétně se jmenuje "This Is My Life" a patří mezi mé nejoblíbenější. Hlavně proto, že jako jeden z mála těch hezčích umí i háčky a čárky. 

project life fotoalbum Nakonec ještě pár razítek od Technique Tuesday a enamelové tečky. Z návštěvy running sushi mi navíc v peněžence zbyla účtenka a tyhle věcičky já na stránkách moc ráda, protože právě ony dělají Project Life tím pravým deníkem a ne jen obyčejným fotoalbem.

project life fotoalbum

Tak tohle je můj druhý týden. Pomalu se chystám vyvolávat fotky pro zbytek měsíce, a tak se brzy můžete těšit na další nahlédnutí do mého alba.

Tak ať je i váš "lajf" jeden velký projekt!

Žádné komentáře:

Okomentovat