středa 18. března 2015

PL 2015 / W3 / Panenský Týnec



Stránky ve svém PL albu tvořím po týdnech. Vyskytne-li se ale nějaká zajímavější událost, nesnažím se jí za každou cenu vmáčknout do jedné kapsičky a pěkně dostane svou samostatnou stránku. Tak to dopadlo i s naším výletem s topinkovačem. Vezli jsme ho reklamovat z Prahy až do Panenského Týnce a spojili to rovnou s procházkou v přilehlé Třebízi. A propós, pokud jste v Panenském Týnci a jeho okolí ještě nebyli, určitě ho navštivte. Je to místo s opravdu úžasnou energií.



Počasí nám vyšlo nádherně. Byl to jeden z těch prosluněných lednových dní, kdy po zimě nebyla ani památka. A tak se mi k fotkám vlastně nejvíc hodily "letní" vzory papírů z úžasné kolekce Indiana Summer od We R Memory Keepers. Barvy a vzory z téhle sady jsem si hned zamilovala, takže kartičky jsem si (až na jednu) vyrobila sama. A tak nějak jsem měla zase "žužlací" náladu, takže jsem všechno, co se dalo, trochu oškubala paper distresserem.



Nedávno jsem si udělala radost a koupila si vyřezávácí šablonu pro Big Shot s ampersandy - to je takový ten klikyhák neboli "&". A kde jinde jí použít, než na kartičce s naší společnou fotkou.



Jak bylo pěkně, tak jsme skoro zapomněli fotit, a tak mi nakonec zbylo místo i na ozdobnou kartičku. Chtěla jsem jí takovou nějakou přírodní, takže jsem doma našla kus obyčejného provázku a přichytila ho svorkou (My Mind's Eye - Sweetest Thing/Bluebell). Protože na kartičce vpravo byl journaling, krásně se mi hodil - textem i barvou - výsek s nápisem "My Story".



Vedle chrámu bylo dětské hřiště, tak jsem ihned osedlala tamního houpacího poníka a trochu se vrátila do dětských let. Sranda prostě musí být... :-)



A asi už se budu opakovat, ale pokaždé mě překvapí, jak jsou některé kolekce, které se vydávají za "svatební", "baby" nebo třeba "prázdninové" nakonec univerzální. Na poslední kartičce s krásnou fotkou chrámu v Týnci (opravdu, jeďte se tam podívat) jsem například k poskládání nápisu využila abecedu ze svatební sady od Simple Stories The Story of Us.



Takové věci mě vždycky nesmírně těší, protože Project Life pro mě není o tom nakoupit sadu perfektně sladěných kartiček a písmenek, co nejrychleji je poskládat do kapsiček a mít odbytou další stránku. Je to především další možnost, jak si trochu zatvořit a popustit uzdu fantazii a kreativitě a trochu se odreagovat. Pevně doufám, že to máte taky tak...

Ať je i ten váš "lajf" jeden velký projekt vám přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat