pondělí 30. března 2015

PL 2013 / Výlet do Anglie (2. část)



Jak jsem slíbila, dnes vám nabídnu druhou část - stránku z mého Project Life alba, která je věnována mému pobytu v Anglii. Ten den začala konference, která se konala v jedné z nejstarších sheffieldských historických budov (Cutler's Hall). Výzdoba uvnitř byla prostě ohromná a - očima "projectlajfíma" - zlatá a tyrkysová, takže i stránku jsem vyladila do těchto odstínů. Můj poster, který jsem prezentovala, byl naštěstí v podobných barvách, jinak bych musela jít do černobílé a to by byla škoda.





Titulka byla opět "digitální" a v podobném stylu jako na předchozí stránce. A na kartičce vedle zase samolepka od Simple Stories. Každopádně - i když je to v PL kapsičkách možná trochu jedno - jsem jí nalepila na 3D pěnové polštářky. Journaling se mi na tiskárně trochu rozmazal, a tak jsem byla pilná a obtáhla všechno černou gelovkou. Tak písmo dostalo docela zajímavé stínování, jen to teda zabralo celkem dost času... A miluju tu svorku... Je od My Mind's Eye a mám tuhle sadu pro jistotu asi třikrát v různých odstínech do zásoby, protože by mi jinak bylo líto je kamkoliv připnout a jen bych se jimi kochala a mazlila se s nimi.



Už dlouho jsem doma měla nepoužité kartičky od Simple Stories (no samozřejmě "The Story of Us"), které se měly použít do SMASH deníku. Koupila jsem je v začátcích svě PL kariéry, kdy člověk tak nějak nakoupí spoustu věcí, které neví, k čemu přesně jsou. No a tady se zlatá kartička se srdíčkem vyloženě hodila,a tak jsem jí hned využila...



A když už tu píšu o konferenci, musím se i malinko pochlubit. K mému obrovskému překvapení jsem v Sheffieldu získala cenu za 3. místo v kategorii posterů. Měla jsem obrovskou radost a bylo to taková malá odměna za úsilí, které jsem práci do té doby věnovala. Nápis jsou samolepky z "The Story of Us". A embossing?! Původně byl bílý, ale nakonec jsem si speciálně kvůli téhle stránce objednala zlatý embossovací prášek. No, však tohle určitě znáte :-) 



Další dvě fotky jsem příliš nezdobila. Možná, že u té s kluky ještě časem, jak si budu stránku prohlížet, něco přidám. Ale moje "georgeous" foto alá vévodkyně z Sheffieldu by byla škoda něčím rušit. Samy vidíte, jak krásné prostory v konferenční hale byly. Prostě historie na nás dýchala na každém gauči :-)

Druhou část mého anglického výletu máme zdárně za sebou. Myslím, že zlatá a tyrkysová kombinace k nádhernému interiéru budovy krásně seděla, co říkáte?

A zítra vás zvu k zatím poslednímu dílu - tentokrát na zámek!

Žádné komentáře:

Okomentovat