neděle 15. března 2015

PL 2015 / W3 / Black and White



I přesto, že třetí týden je věnován převážně mému chlapci, myslím, že mi odpustí fialové odstíny. Tak nějak se mi hodily ke kytičce, kterou jsem obdarovala svou nejlepší kamarádku k narozeninám. Navíc si myslím, že černobílá mu vyloženě sluší...a vysavač ještě víc :-) 



Na titulní kartičku jsem použila chipboardovou abecedu, kterou jsem přetřela bílým gessem. Úplně náhodou mi pod ruku přišla samolepky Baby Girl od Simple Stories a zase mě jednou překvapilo, jak se dají jednotlivé kolekce využít úplně pro jiné účely. Z této jsem použila růžová písmenka, nastříhala vlaječky a šup s nimi na šedý provázek Baker's Twine. Super banner je na světě. Už pár měsíců taky nedám dopustit na samolepící mřížkovou pásku, kterou jsem na titulní kartičce také použila. Určitě jí vyzkoušejte, ať už při tvoření PL nebo na přáníčka, mixed media, zkrátka, kde vás napadne.



Protože jsem neměla dostatek originálních kartiček ve vhodném odstínu, pustila jsem se do výroby vlastních - embossovaných. Pomocí podkladového razítka a bílého embossovacího prášku jsem si udělala na kartičkách puntíkatý background a na tu menší, určenou pro journaling, jsem pak ještě přilepila zmenšenou linkovanou kartičku. Text je psán elegantním fontem "Caviar Dreams", opět jedním z těch mála, který zvládá i češtinu. A razítka od Technique Tuesday jsou při tvorbě PL takřka nutností :-)



Fotky a kartičky jsem zdobila průhlednými akrylovými ozdůbkami od Heidi Swapp a taky chipboardy





K tomu pár knoflíčků, kytička s perličkou... No, a málem bych zapomněla na svorky. Taky máte ve svém scrapbookovém arsenálu věci, které jsou tak pěkné, že byste je nejradši nikdy nepoužily? U mě to jsou právě svorky. Zamačkávám slzu skoro vždy, když nějakou umísťuji. Na téhle stránce jsem se konkrétně rozloučila s dvěma z kolekce od  My Mind's Eye (Kate & Co.). Přesto bojuji a snažím se si je "nesyslit". Ostatně, když je využiju, budu si moct přece koupit další :-)

Tak tohle byl 3. týdne letošního roku v mém albu. Doufám, že i ten váš stál za to!

Krásné a kreativní dny přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat