čtvrtek 12. března 2015

PL Photo Challenge - 02/2015 - Jak to dopadlo

Na začátku února jste na mých stránkách našli druhou Project Life Photo Challenge aneb seznam nápadů na fotografie pro každý den v únoru. Výzvy jsem začala tvořit v podstatě sama pro sebe. Koupili jsme nový foťák, já se vrhla na Project Life, ale po čase jsem zjistila, že je to samý výlet tady, oběd u rodičů číslo milion... Chtěla jsem svoje PL album nějak ozvláštnit a taky trochu proniknout do tajů fotografie. Minimálně zjistit jak funguje clona, ISO a všechny tyhle pro mě do té doby úplně neznáme záležitosti. Jenže člověk je od přírody líný, a tak mi nezbývalo, než na sebe ušít právě nějakou podobnou kulišárnu, jako jsou tyhle výzvy. A taky je každý měsíc zveřejňovat. Jednak, abych v tom nebyla sama, za druhé, abych je opravdu plnila. Tak se podívejte, jak jsem se činila v únoru...

Upřímně? Únor mi tak nějak proklouzl mezi prsty. Celou první půlku jsem řešila zdravotní lapálie. A ta druhá utekla jako voda. Však měl o 3 dny méně než normální měsíc. Na brašnu s foťákem se mi tedy dost velkou část měsíce jen prášilo a o tom, že bych si vyvolala aktuální fotky a dohnala skluz v PL jsem si nechala jen zdát. Podle toho taky vypadá i výsledek únorové výzvy. Přesto se Vám s ním "pochlubím", třeba proto, abyste viděli, že je jedno, jestli vyfotíte 3 fotky nebo splníte celou výzvu, pokaždé se něco nového naučíte. Ať už při nastavování fotoaparátu, nebo třeba při následných úpravách.




Jak říkám, únor byl ostuda. Ale o to víc se těším na březen. A co vy?

Březnovou - už téměř jarní - výzvu najdete zde. A pokud jsem Vás dostatečně nemotivovala, nezapomeňte, že můžete vyhrát poukázku na nákup u Pretty Papers. A to už stojí za to, no ne?


Tak pojďte do toho, ať v tom nejsem sama!

Krásné focení vám přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat