pondělí 16. března 2015

PL 2015 / W4 / Růžová to může být




Další, tentokrát už 4. týden, byl ve znamení Mixed Media. Teda na PL stránce, ale byla jsem na kurzu a vytvořila si svůj první MM obrázek. Protože byl laděný do fialovo-růžova, bylo jasné, jaké barvy budou dominantní na stránce pro tento týden. Ale aby to nebyla zase tak jednotvárné, snažila jsem se to trochu proložit béžovou a tyrkysovou. Tak se podívejte, jak se mi to povedlo...



Na stránce jsem zkombinovala kartičky ze dvou kolekcí od Becky Higgins - "DIY Shop" a "Cut and Paste". Růžový transparent s datem je parádní vychytávka, která mi posledně dorazila v balíčku od Pretty Papers. Jde o vychytávku od Heidi Swapp - Color Magic Resist Note neboli bílé embossované výseky, které si můžete sami dozdobit sprejem nebo třeba jako já tekutými barvami Distress Stain.



Titulka je tentokrát pro změnu v pravé kapsičce, to abych vás nenudila :-) Tyrkysová vlaječka je zase "kouzelná" a písmenka jsou od Kety, pěkně potřená bílým gessem a pak nabarvená Distress Stain inkoustem. Nechtělo se mi psát, a tak jsem zase zaměstnala tiskárnu, tentokrát jsem použila "My Boyfriend Handswriting" font, který je zase jedním z mála, co zvládá i češtinu. A washi páska s trendy chevronovým vzorem a v módní zlaté barvě samozřejmě nemohla chybět.






Fotky z naší lednové párty s kolegy byly ve všech možných odstínech, jen ne v těch, které by se mi hodily, a tak jsem se nakonec rozhodla fotky vyvolat v černobílé... A protože vysmáté kolegyně měly kolem sebe až příliš volného prostoru, ozdobila jsem je samolepkami od Simple Stories - Every Day a písmenky od Basic Grey.






Kdybych mohla, mám naše kotě možná v každé kapsičce svého alba, protože je prostě děsně roztomilé. Snažím se ale držet. Každopádně, když mi minule uslo v igelitce, bylo jasné, že tahle fotka do PL prostě půjde a ne, že ne. Na velkou kartičku, určenou původně pro journaling, jsem navrstvila dvě menší, které jsem trochu ořízla a zakulatila jim rohy, a vytvořila si tak krásně sladěný podklad. Fotku jsem pak vyřízla do tvaru srdíčka na Big Shotu a přidala nápisy od Heidi Swapp, enamelky a washi pásku.



Kouzelné výseky jsem použila i na poslední kartičce. A určitě poznáváte taky razítko od Kety. Jak vidíte z menu, nadlábli jsme se na večírku přímo parádně. Na zbytku kartičky už pak vládne moje vlastní písmo a já si říkám, že to vlastně ani nevypadá tak špatně :-)



Čtvrtý lednový týden byl prostě parádní a já jsem si ho moc užila! Stejně jako následné tvoření PL :-)

Krásné a kreativní dny vám přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat