neděle 6. března 2016

instaLeden & instaÚnor

Leden uběhl jako voda, takže než jsem se nadála, byl tu dokonce konec února. A nepomohlo mi ani to, že měl o jeden den navíc. Na instagramové shrnutí došlo prostě až teď, v březnu, ale jak jsem tak probírala fotkami, zjistila jsem, že to zásadní jste rozhodně prožili se mnou, téměř v přímém přenosu. Pojďme se tedy podívat na to, co všechno přinesla instaZima.


V lednu jsem si po dlouhé době udělala čas na čtení. A vrhla jsem se do toho po hlavě - rozečetla jsem tři knížky na jednou a vážně všechny dočetla. Teď už se poohlížím po další. Co čtete Vy? Doporučte mi něco pěkného do komentářů.


Sníh nakonec vážně napadl, a tak došlo i na bežky. V Praze! K tomu se samozřejmě v únoru objevily chřipky. A tak jsme nakoupili všechno, co se tvářilo zdravě a bojovali jsme proti bacilům.


Valentýnky byly u mě letos ve stylu shabby chic (návod najdete tady). Použila jsem na ně svoje nová "fleková" razítka a taky spotřebovala odřezky, které mi bylo líto vyhodit. Takové projekty miluju! 

Leden patří už tak nějak klasicky shakerovým přáníčkům. Návod na ně najdete tady. A nové Simple Stories jsem si taky nemohla nechat ujít. Na obrázku - i když se  to nezdá - už jsou jen zbytky kolekce Carpe Diem, ale už příští týden uvidíte, na co padla její většina.


 V lednu a únoru proběhly i moje další kreativní kurzy. Po jednom takovém jsem bohužel přišla o svoje PL album, ale to už jste určitě četli zde. Chtěla bych tímto také poděkovat všem, kteří mi pomohli v pátrání. Byli jste skvělí a album se díky vám dostalo i do televizních zpráv. Bohužel, ani tak se neobjevilo, ale znáte to, naděje umírá poslední. A ta moje neumře asi nikdy!

Tak to byl výběr toho nejzajímavějšího. Abyste příště nemuseli čekat na článek, který jak vidíte může přijít i se zpožděním jednoho ročního období, můžete mě sledovat přímo na Instagramu.

Krásný instaBřezen Vám přeje

5 komentářů:

  1. Já jsem dočetla knížku Muž, který chtěl být šťastný od Laurent Gounelle. Byla skvělá a krásně se četla. Můžu jen doporučit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta je opravdu skvělá, teď jsem jí dokonce někomu půjčila :) Tak jsem ráda, že se Ti taky líbila :)

      Vymazat
    2. Teď čtu ten další jeho díl. Tak uvidíme.

      Vymazat
  2. Pořád na to ztracené album myslím a strašně mě to mrzí. Já jsem začala své první album teď,když se mi narodila dcera a i když mám po 4 měsících jenom 2 stránky,tak kdybych o ně přišla,byla bych zničená. Vážně mě to moc mrzí :-( jinak jsem četla knížku od Ani Geislerové a přijde mi úžasná :-) krátké povídky plné humoru,ironie a nadsázky. Můžu jenom doporučit :-) pro mě byla perfektním zpestřením kojení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, díky za tip, já si to snad vážně přečtu, i když přiznávám, že jsem k tomu byla trochu skeptická. A pokud máte ráda krátké, vtipné povídky, možná bych tu pro Vás něco měla... :-)

      http://www.svetpodledi.cz/2015/06/retropecky-3-detske-hriste.html

      Vymazat