středa 16. března 2016

PL 2016 / W4 / Dobrý skutek

Ještě nemáte Carpe Diem dost? To je dobře, protože nás čeká další týden... Ale možná, že mi ani nebudete věřit, že je to ta samá kolekce, protože na rozdíl od 3. týdne, tahle stránka hraje barvami odshora dolů. Takže jestli vás barvy nabíjí, tak rozhodně nepřepínejte, protože tohle je energetická bomba... :-)


4. týden začal opravdu dobře. V našich podzemních garážích jsme totiž objevili auto, které mělo rozsvícená světla. A jak dobře víte, ráno by mohla někoho nepříjemně překvapit vybitá baterie. Takže jsme si zahráli na Sherlocka, vypátrali domovní plán a na něm, komu auto patří. V půl dvanácté v noci jsem pak zvonila na pána, co bydlí dvě patra nad námi, že mu svítí světla. Koukal na mě dost zvláštně, a tak jsem se jen jsem se modlila, aby to bylo jeho auto a neměl je zapnutá schválně... Druhý den jsme pak na našem autě našli balíček s bonboniérou, takže byl očividně rád. :-)

Odklápěcí kapsička tentokrát posloužila příběhu o vybírání bydlení. Žádné stěhování se ale pro zatím nekoná a my zřejmě budeme hledat dál.

Miluju, když barvy zkombinujete s něčím, k čemu by je nikdo netipoval. Jako třeba s fotkou naší babičky z nemocnice. Honza si koupil nová sluchátka a babička byla první tester.


Dovolila jsem si přidat taky jednu motivační kartičku, na které jsem si vypsala, jaké cíle se mi tento týden podařilo plnit. Například si udělat klid na oběd s knížkou mezi přebíháním z práce do práce je věc, která se mi obvykle neděje. Nejčastěji totiž někde v metru zadávím "zdravou" bagetu. Každopádně platí to, co u knížek - je to jen a jen v naší moci to změnit. A nikdo jiný to za nás neudělá.

Na poslední kartičce je fotka z exkurze do farmaceutického závodu, kam jsem studenty ze semináře vzala na poslední hodinu. To aby viděly na živo, jak a kde se vyrábí léky, o kterých jsme si na hodinách povídaly. Byla spousta srandy, hlavně s převlékáním do ochranných oděvů.

Tak užívejte dne a nezapomeňte na naši březnovou PL challenge - pečení a vaření určitě zvládáte stejně dobře jako lepení! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat