pondělí 28. března 2016

PROJECT LIFE - 9.díl - Jak na polaroidové fotky v PicMonkey (videonávod)


Asi každý z nás někdy zatoužil po tom, mít polaroidový foťák a stejně jako ve filmech nebo hudebních klipech pobíhat na pláži s kamarády, fotit a okamžitě vyvolané fotky vyhazovat do vzduchu a skákat a pít Coca Colu nebo lízat Cornetto... Asi moc koukám na televizi :-) Polaroidové fotky jsou prostě pro mě navždy spojené s létem a skvělou náladou. Každopádne kromě toho mají polaroidové fotky specifický, jasně rozpoznatelný formát, který třeba v takovém Project Life albu udělá spoustu parády. Jenže ne každý touží mít kromě zrcadlovky, kompaktu a mobilu ještě další foťák.  V dnešním videonávodu si proto ukážeme, jak si polaroidové fotky vytvořit i bez speciálního přístroje.


Tímto se omlouvám všem výrobcům polaroidových foťáků za to, že už je nebudete potřebovat. A vám přeji hodně zábavy u editace fotek.

A na co se podíváme v příštím videu? Od koláží se posuneme k editaci fotek a ukážeme si, jak v PicMonkey odstranit z fotky to, co tam nepatří. Třeba palec fotografa :-) Abyste to nezmeškali, nezapomeňte sledovat Facebook Dianka Kreativity anebo rovnou odebírejte videa z mého kanálu na YouTube.

Těším se na slyšenou příště!

Žádné komentáře:

Okomentovat