pátek 11. března 2016

ONE COLLECTION CARDS: Jedna kolekce, šest přáníček

Vždycky jsem si přála vzít nějakou kolekci a spotřebovat jí do posledního kousíčku. Udělat z ní PL stránky, přáníčka, a to vše bez použití jiných papírů a ozdob. Nakoupit prostě jednu komplet sadu a vyhodit na konci jen plastový obal. Takový scrapbooking pro chudé. Nebo pro ekology :-) Tohle přání jsem si splnila minulý týden s kolekcí Carpe Diem od Simple Stories a nemohla jsem si to samozřejmě nechat pro sebe. Pojďte se podívat se mnou na tu přáníčkovou nadílku.

Můj problém s tímhle typem tvoření dlouhodobě tkví v tom, že nejsem "manufaktruní" typ. Já prostě neumím vyprodukovat za večer 10 přáníček, ani stejných, natož jiných. Často i to jedno musí tak nějak "uzrát", a tak mám po podlaze porozkládané projekty v nejrůznějších stádiích. Tentokrát jsem si ale řekla POJĎ, ať to dopadne, jak to dopadne, tuhle kolekci prostě zlikviduješ.



A já už přestanu psát, protože mnohem lepší bude, když se budete dívat. Pod každým přáníčkem navíc najdete seznam použitého materiálu, které jsem použila kromě kolekce Carpe Diem. A není ho moc. To abyste mi vážně věřili, že tohle vše je možné si doma vyrobit jen s dobře zvolenou sadou, která vám sedne... Zkusíte to taky?


NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Avery Elle, černý inkoust Archivalbílé gessoenamelové tečky


NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Averry Elle, černý inkoust Archivalšablona Rayher pro BS


NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: pergamenový papír

NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Averry Elle, embossovací inkoust VersaMarkbílý embossovací prášekhorkovzdušná pisole

NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: nic, celé přáníčko je vytvořené z kolekce Carpe Diem

NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Averry Elle, černý inkoust Archival

Tímto děkuji Simple Stories, že si Carpe Diem nenechali pouze jako kolekci pro diáře a mysleli i na nás ostatní. A protože na přáníčka samozřejmě nepadla celá sada, můžete se brzy těšit na Carpe Diem Project Life stránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat