středa 27. ledna 2016

VALENTINE CARD - Liftování s láskou


Moje první valentýnka letošního roku je na světě. A přiznám se bez mučení, je to "lift", aneb jak mě jedna moudrá žena poučila,"obšleh". Scrapové "opisování", o kterém nedávno psala i Míša K. na ScrapArt.cz, mě baví a necítím se jakkoliv provinile. Možná proto, že se mi líbí, že my české holky, si vždycky dokážeme poradit i s tím "málem", které máme doma k dispozici. Tady si prostě nezaběhnete přes ulici do hobbymarketu pro novou vyřezávací šablonu. Takže liftuj si, že jo. Ale myslím, že mému valentýnskému "obšlehu" to na kráse neubralo...

Předloha vypadala takto:


Kdybych nebyla hrdou majitelkou embossovací kapsy s motivem dřeva, tak mě tohle přáníčko možná vůbec nezaujalo, ale... Tahle kapsa je prostě boží a já si nenechám ujít téměř žádnou příležitost, kdy ji použít. Je to taková ta věc, jejíž koupě už se vám milionkrát vyplatila a máte z ní při každém použití radost.

Další položkou, kterou lift zahrnoval, byla papírová krajka. Tady přišla první změna, to když jsem doma našla pouze krajku ve tvaru srdce. Ale tím líp, vždyť je to valentýnka!

Na červenou bordurku dole jsem použila šablonu pro Big Shot, stejně jako písmenkovou šablonu na vyřezání nápisu. Provázek Baker's Twine jsem umístila horizontálně, neb i moje naembosované letokruhy jsou na rozdíl od předlohy vodorovné. A doplnila návrh knoflíčky a transparentní samolepkou od Heidi Swapp.

Co s druhou půlkou papírové krajky? To je jednoduché - přijde přeci dovnitř přáníčka. I s půlkou třpytivého srdíčka.



Tolik inspirace pro vás, liftování zdar a očekávám minimálně jedno přáníčko "na motivy", které se inspiruje a tenhle návrh zase posune někam jinam :-)

Krásné tvoření přeje

4 komentáře: