pátek 15. ledna 2016

BIRTHDAY CARD: Bella Rouge

Jen skončí Vánoce, už je tu skoro Valentýn, takže od stromečků a vloček se člověk přesune rovnýma nohama (nebo spíš nůžkama) na srdíčka. I tak se mi ale povedlo v mezičase vyrobit jedno narozeninové přáníčko, a to díky kolekci Bella Rouge od Pink Paislee, se kterou mi jde tvoření téměř samo. Mrkněte na něj a na konci příspěvku si můžete přečíst taky pár vět o tom, jak to mám s focením přáníček.

Kromě scrapbookových papírů jsem si opět hrála s gessem a se spreji Heidi Swapp. Vytovořila jsem tak jemný podklad pro razítko. Tiskla jsem inkoustem Archival, který se nerozpíjí a má krásně ostré kontury. Nedám na něj dopustit.

Miluju provázky, nahradila jsem jimi ve většině případů stužky a mám je v nejrůznějších barvách. Nejčastěji ale stejně sáhnu po těch přírodních, které se navíc dají skvěle kombinovat, takže tentokrát jsem neodolala ani růžovému.

Dost často dostávám dotazy ohledně focení mých přáníček. To je kapitola sama pro sebe, a tak si podrobnosti nechám do samostatného článku. Fotka je ale samozřejmě pro prezentaci v podstatě to nejdůležitější. Ať už blogujete, prodáváte na Fler.cz nebo přispíváte na nějaký kreativní web, věnujte focení i postprodukci náležitý čas. Není nic smutnějšího než krásný produkt, který zanikne kvůli odfláknuté fotce. A já bych o tom mohla povídat - když dolepím jsem občas tak líná a pospíchám, abych už vám přáníčko mohla ukázat. Nakonec ten čas ale neušetřím, protože mi to nedá a stejně přefocuji. Klidně natřikrát.

Takže tolik prozatím k focení. A to je taky konec mojí dnešní Bella Rouge inspirace. Vůbec si tedy neumím představit, co budu dělat, až se tahle kolekce přestane vyrábět. Do té doby jsem ale ochotna s ní tvořit stále a pořád :-) Máte taky nějakou takovou? 

Krásný a kreativní den!

Žádné komentáře:

Okomentovat