sobota 23. ledna 2016

PL 2016 / W3 / Ahoj zimo!

Když jsem vyráběla stránky ze zimní dovolené, vypadalo to, že se s námi zima nadobro rozloučila a jaru je tu. A že můj dnešní příspěvek bude zase pozadu. Ale počasí se nade mnou smilovalo a zatímco zaměstnanci dopravního podniku při sněhové kalamitě nadávali, jak špačci, já si mnula ruce. A tak tu máme naší dovolenou na horách, kterou jsme si vybrali v lednu a kterou jsem slepila s použitím jedné jediné kolekce.
Tou kolekcí - kterou jste jistě už poznali je Hello Winter od Echo Park. Moje srdce zasáhla okamžitě, jak jsem jí viděla. A tak jsem jí doma měla už od podzimu a těšila se, až jí budu moct "střihnout".


V kolekci byla vlastně jen jedna stránka s PL kartičkami, ale to vůbec nevadilo, protože mnohem víc se mi líbily ostatní papíry. Každopádně tu titulní jsem si vypůjčila.

Samozřejmě jsem nakoupila i písmenkovou abecedu, samolepky, chipboardy a dokonce i svorky. S těmi ale šetřím a když už po nich sáhnu, tak spíš na přáníčka. Ostatní ozdoby jsem ale používala naprosto bez ostychu a musím říct, že už dlouho jsem žádnou kolekci nevyužila téměř beze zbytku.

TIP OD DIANKY:

"I dopravní značky mohou být modelkami, když jim trochu pomůžete... Vyfoťte si na dovolené třeba značku obce pěkně v detailu a použijte ji místo nadpisu. Ušetříte místo pro journaling a všem hned bude jasné, kde jste strávili báječné prázdniny..."


Co se journalingu týká, zjistila jsem taky, že nejsem schopna psát přímo na kartičky. Ještě možná na ty pro něj určené, ale jinak téměř vždy použiju bílou čtvrtku, kterou vsunu pod fotku a teprve potom si dovolím koukat po gelovém peru. Jak to máte s journalingem vy? Píšete rovnou na scrapové papíry?

Z dovolené jsme samozřejmě měli mraky fotek, a tak by v podstatě v každé kapsičce mohla být koláž. Já jsem si ale letos předsevzala, vybírat jen to nejlepší. Každopádně rozhodněte se mezi úžasnými borůvkovými knedlíky, běžkami, Honzíkem trpícím nad karbanátkem nebo krávou. Já to nesvedla, ale i tak má koláž tentokrát jen čtyři okýnka. Jsem na sebe hrdá! :-)

S tím výběrem fotek se ale trochu kasám, protože dovolená se nakonec nevešla jen na dvě stránky. A jak už Didi psala ve svém příspěvku, i já jsem tento měsíc slepila svou první třicítku. Takže, kdo už si dal dvě a dvě dohromady, tuší...

A vidíte, ještě vám kecám - hned v první kapsičce další stránky jsou svorky a dokonce dvě. Dělání dírek do fotek je ale trochu jako jejich stříhání, takže pouze pro silné povahy... :-)

Na horách nám také vznikl nový termín. Jedná se o tzv. "ski-fie", což je fotka vlastních lyží. My fotili při jízdě na vleku a musím říct, že Honza mě vůbec neměl rád, protože na kotvě trpí dost i bez mých prostocviků s mobilem :-)

TIP OD DIANKY:

"Když se vám nevejdou písmenka do kapsičky, netrapte sebe ani je. Jedno z nich rozstřihněte a pokračujte v druhé kapsičce. Nemusíte se tak vzdát nápisu a k tomu získáte zajímavý efekt."


Poslední den shrnutý do jedné kapsy? I to jsem zvládla. Fotky z oběda byly kvůli vnitřnímu světlu do oranžova, tak to ani moc nebolelo. A asi mi dáte za pravdu, že zimní krajina na zámku Blatná vypadá líp než naše fotka, kde do sebe cpeme pizzu.

Závidím vám všem, kdo máte hory teprve před sebou, protože scrapovat zimu, to je prostě lahůdka, zvlášť s kolekcí, jako je ta letošní od Echo Park.

Tak ať se vám vaše mrazivé stránky povedou

Žádné komentáře:

Okomentovat