neděle 17. ledna 2016

PL 2015 / W 33 a 34 / Holčičí víkend a tuňák

Musím přiznat, že s mým Honzou jsme téměř nerozlučná dvojka a v podstatě se od sebe nehneme. Tím, že Honza ještě navíc pracuje často z domova, vždycky vím, že když se vrátím, najdu ho tam. A někdy dokonce vypadá, že snad ani nezměnil pozici :-) Takže, když mi letos v létě odjel s klukama na cyklovýlet, byla to pro mě docela novinka. Každopádně vyplnila jsem si jí ryze dámskými záležitostmi. Tak se pojďte se podívat, jaký byl můj holčičí víkend a co je tuňák z nadpisu.

Rovnou v sobotu jsem měla o zábavu postaráno, naše kočka, která se tak vůbec netvářila, prostě najednou porodila kotě. Naše druhá kočka ho okamžitě přijala za své, takže náš Barney - jak jsme mu okamžitě začali říkat - měl dvě mámy, které ho střídavě, ale i najednou, opečovávaly.

Protože víkend byl holčičí, použila jsem na stránku PL něžnou kolekci Dreamy od Heidy Swapp, včetně papírových výseků. Na journaling jsem také použila PL kartičky, tentokrát ze sady Midnight od Becky Higgins. Akorát jsem je otočila naležato, trochu je zmenšila a zakulatila jim rohy.

No, a tady už jsou moje úlovky z víkendového nakupování. Nejprve jsem to vzala do na hadříky a trochu obměnila svůj šatník, do kterého jsem si  !!!2 ROKY!!! nic nekoupila. Legrační bylo, že když jsem přišla domů, zjistla jsem, že vše, co jsem si v obchodním centru ulovila, bylo pruhované. I noční košilka :-) Druhá zastávka byla v KIK, kde jsem vykoupila veselé samolepky, stužky a lepicí pásky.

Vybalila jsem taky novou dodávku kytiček. I když už mi kytičkových balíčků přišlo nespočet, pokaždé, když krabici otevřu, nemůžu se jich nabažit. Okamžitě trhám obaly, a pak se s nimi mazlím. Většinou okamžitě některé vyberu a jdu lepit přáníčko anebo si je aspoň vystavím do misky na poličku a prostě se jen kochám. No, a na druhém obrázku je další typicky holčičí věc - zašla jsem si na manikúru. A strašně jsem se styděla se při tom fotit, ale co bych neudělala pro PL... :-)

Honzík se v neděli samozřejmě v pořádku vrátil a dost mému nákupu říkal "bratři v triku". A začal nám další týden. Ten byl zásadní tím, že se náš kamarád ženil, takže kluci měli rozlučku se svobodou. A já byla doma sama, a tak jsem se rozhodla zjistit, co teda je těch "50 odstínů šedi".

Připravila jsem si k tomu salát s tuňákem. Jenže než jsem se dostala k (prý zásadní) 36. minutě, udělalo se mi tak špatně, že jsem zbytek filmu poslouchala ze záchodu a zvracela a zvracela až do rána. A celý týden mi bylo děsně špatně. Milý tuňák byl totiž tři roky prošlý. Ano, i takový archivní kousek se u nás doma našel...

Tím pádem se mi celý týden vešel i s journalingem do 2 kapes. Ale nebojte, na páteční svatbu jsem už byla fit a bude mít v albu celou stránku! Jinak, kdyby se vám líbila použitá razítková písmenková abeceda, tak vězte, že je to samozřejmě Lawn Fawn, tentokrát Riley's ABC. Na jejich abecedy prostě nedám dopustit.

Takže to byl můj holčičí zkrášlovací víkend s "gastronomickým" přesahem v dalším týdnu. A co děláte vy, když máte partnera z domu? Rozhodně si dávejte bacha na tříleté tuňáky! :-)

2 komentáře:

  1. Jen opravím, že kolekce je Dreamy a ne Inspire. I mně se tyhle dva názvy pletou. Pokud je muž z domu, což je každý den, pracujeme totiž trochu "proti" sobě a má ještě hodně svých mužských koníčků, tak se na něj za prvé těším, vařím, mazlím se s kocourem a tvořím PL a pokud je hezky, věnuji se svým koníčkům venku.

    OdpovědětVymazat
  2. děti z domu, tak to je sci-fi, manžel z domu .. asi velky tresk, pac to uz taky bylo desne davno .... jen uzivej!:)

    OdpovědětVymazat