neděle 3. ledna 2016

instaProsinec

Prosinec je pryč a s ním i rok 2015. Začátek měsíce byl zoufalý - samý audit, uzávěrka, deadline, termíny hořely snad všude... Pak jsem si ale dala nefalšované prázdniny a dokonce si užila i pár dní bez připojení. A to byste neřekli, jak rychle se dá na svět off-line zvyknout. Stejně tak rychle se ale připojíte zpět, a tak jsem se ani nebála, že bych do mého výběru z Instagramu neměla dost příspěvků. Takže tady je to nejlepší, co se urodilo v posledním měsíci minulého roku.

1. Moje cesta do práce vede přes louky a pole, a tak jsem nezřídkakdy doprovázena zajíci nebo srnkami. Zachytit se mi je ale zatím nikdy nepodařilo. Každopádně i takový omrzlý šípek mi jednoho rána přišel dostatečně fotogenický...

2. Tahle kočička není naše, nýbrž zoologická. Letos jsme totiž šli do zoo na Mikuláše. To je tak, když máte volňásky celý rok, ale samozřejmě s nimi otálíte do posledního dne vypršení platnosti... Klasika. Ale musím říct, že to vůbec nebylo špatné. Navíc to byl jeden z těch prosincových "jarních" dní, takže jsme nemrzli ani my, ani zvířátka.

3. Vrcholem prosince byla tři svatební alba, které jste si mohli prohlédnout na blogu ještě před Vánoci. Nevěsta - a teď už novopečená maminka - i její manžel byli spokojení, a to je pro mě vždy největší odměna. Doufám, že se alba stejně tak líbila jejich rodičům, kteří je našli pod stromečkem.

4. Potom, co jsem albíčka dolepila, neměla jsem sílu vzít do ruky ani papír. A tak jsem si na víkend jela odpočinout k babičce. A babi opět nezklamala - dva dny válečka na gauči s cukrovím, kdy jediný problém, který řešíte je, jestli si dáte dřív úly nebo linecké.

5. A pak už vlastně byly Vánoce. Aby Ježíšek nezaváhal, dost jsem mu to letos usnadnila. Mimo jiné jsem si přála sešítky z IKEA (takže jsem si je pro jistotu i sama koupila), které se mi líbí hlavně jednoduchám designem. Uvnitř jsou bílé, a proto jsou ideálními kandidáty na diář a lapač nápadů pro tento rok.

6. Při balení dárků jsem tentokrát vsadila na kraftový balicí papír, ovázaný tím nejklasičtějším jutovým provázkem a cedulky natištěné mou oblíbenou Lawn Fawn Milo's Abc. Byste nevěřili, jaký to mělo úspěch. A přitom taková blbost :-) 

7. Nakonec pro mě ale Ježíšek jedno překvapení měl. Už dlouho jsem toužila po čajové konvici s podstavcem na svíčku. Vůbec jsem ale netušila, že moje řeči někdo bere vážně. Ale byla jsem dokonce tak hodná, že konvici jsem dostala a dokonce i dva hrnečky. Takže teď už jen musím naplánovat datum prvního čajového dýchánku.

8. Ani jsme se ale nenadáli a bylo po všem. Cedulky jsem si pečlivě uschovala na příští rok, i když už teď vím, že budu určitě vyrábět jiné, nové. Ale já už jsem prostě takový sběratel.

9. A nakonec jsme taky stihli utéct před cukrovím do přírody. Byli jsme v Prachovských skalách a tenhle výlet můžu jedině doporučit.



Takže tak. Krásný instaLeden vám přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat