úterý 26. ledna 2016

SCRAP SHOPPING: Leden 2016


Je tu nový rok a světe div se, člověk by si řekl, že po Vánocích nebude muset aspoň půl roku nakupovat ani papír. Jenže Ježíšek se u mě letos moc nepřetrhl. (Asi už mu přišlo, že už všechno mám. No jo, je to chlap.) A samy víte, že i kdyby vykoupil půlku Pretty Papers, tak takhle to ve scrapovém světe prostě nefunguje. Už dva dny po Štědrém dnu jsem zase seděla u počítače a přemýšlela, co všechno ještě musím mít. Ale nakonec jsem to vydržela až do ledna a před Valentýnem si vyhodila ze scrapového kopýtka.

Prvně jsem doplnila zásobu svých sprejů. Fascinuje mě vše, co je mini - takže jak mini Distress Inks, tak i tyhle mini sprejíky od Heidi Swapp musím mít. Navíc se prodávají v krásně barevně vyladěních trojičkách. No, už se těším, jak budu valentýnsky sprejovat a ukážu vám, jak se s nimi dá kouzlit.

Na svátek lásky je třeba se připravit i papírově. Já jsem si pro tentokrát vybrala superoztomilou šestkovou kolekci XOXO od American Crafts. A ač nemám žádný diář, zakoupila jsem i transparentní samolepky od Heidi Swapp, které si myslím udělají i na valentýnkách spoustu parády.

Protože moje dovolenkové album z Alp mělo úspěch, ale já jsem teda trochu trpěla výběrem kartiček, pro další výletnické album, které mě čeká, jsem nenechala nic náhodě a koupila si novou turistickou kolekci od Becky Higgins EXPLORE. A rovnou i s výseky.

A jestli taky chcete někdy dopřát vaší mužské polovičce v albu místo hodné chlapa, tedy ne v růžových a pastelových barvách, pak možná stejně jako já uvítáte kolekci MAN od American Crafts. Myslím, že Honzíkovi bude slušet :-)

No, a jestli je něco, co poslední dobou totálně ovládlo můj PL, tak jsou to "thickersky". Ať už pěnové nebo kartonové, mohla bych je lepit furt a všude a největší tragédii je "když dojdou éčka..." :-)

Takže takhle v lednu za mě. Co vaše úlovky? Něco zásadního, nebo klasika? Pochlubte se! Kde jinde než tady totiž najdete to pravé scrapové pochopení :-)

4 komentáře:

  1. Tak to je nádhera. Já se letos držím a koupila jsem jen kit od PA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proto já žádný kit nemám, protože ten proces vybírání... :-)

      Vymazat
  2. Ty spreje... ale ne, po včerejším mega nákupu už fakt nemůžu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak oni na Tebe, Evi, určitě počkají do příště :D

    OdpovědětVymazat