pondělí 18. ledna 2016

PL Challenge 01/0215

Naše Project Lajf sekce Design Teamu Pretty Papers - jmenovitě já a Markét - se rozhodla nenechat se zahanbit, a tak je tu další pravidelná challenge. Tentokrát se chceme každý měsíc kochat stránkami z vašich alb a vzájemně se tak inspirovat jak po scrapové, tak i po fotografické stránce. Vymýšlet pro vás budeme nejrůznější skopičiny - od sketchů po photo challenge - takže nuda je slovo, které rovnou vyřaďte ze svého scrapového slovníku. A pusťte se do Project Life třeba s naším lednovým zadáním.

Téma: TITULKA

ZADÁNÍ: vytvořte titulní stránku svého PL alba pro rok 2016
PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). 
JAK SE ZÚČASTNIT: pokud ještě nejste členem, přidejte se k naší facebookové skupině Project Life - Česká republika vyfoťte hotovou stránku a přidejte fotku do aktuálního alba Project Life Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) ke každé fotce připište pro jistotu Vaše jméno a PL Challenge 01/2016
TERMÍN: čtvrtek 28.1. 2016
VÝHRA: Samozřejmě, že vaše snažení nezůstane bez povšimnutí :-) Na konci každého měsíce náhodně vybereme 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.

A naše inspirace pro Vás:

MARKÉT

Markét je naše Silhouette hvězda, a tak nemůžete v jejím podání čekat nic jiného než parádně "vyplotrovanou" titulku. Kombinace zlaté a černé je navíc prostě luxusní sama o sobě. A nevím jak vy, ale já mám žebříček hodnot nastaven úplně stejně. I když, jak znám Markét, myslím, že místo radosti by tam mělo být spíš: "Sranda jako blázen!" Ale to jí odpustíme :-)


DIANKA

Vloni jsem měla černobílé fotky a barevné kartičky, letos je to úplně naopak. Nicméně fotky vznikly téměř stejně jako před rokem, při blbnutí před tou nejošklivější garáží v okolí. Netroufám si říct, jestli nás to nějakým způsobem vystihuje, ale vždycky je u toho spousta legrace... Ještě, že těch oprýskaných vrat máme v okolí máme tolik. A propós, nezapomeňte, že letos je rok přestupný, takže má 366 dní! Já se naštěstí nenachytala :-)




Tak, co půjdete do toho s námi? Jasně, že jo! A my už se nemůžeme dočkat, jaké stránky budou ty úplně první ve vašich albech.

1 komentář: