středa 2. září 2015

WEDDING CARDS - Inspirace s PL kartičkami

Nedávno jsem při úklidu narazila na kolekci PL kartiček od Simple Stories. Na kolekci SVATEBNÍCH kartiček od Simple Stories. A protože to u nás v dohledné době na žádné PL ze svatby nevypadá a já jsem potřebovala trochu zaplnit svůj obchůdek na Fler.cz, šlo tentokrát vintage stranou a vytvořila jsem dvě hravá přáníčka zase v trochu jiném stylu.


První přáníčko dostalo název "Láska na kolíčku". Kartičky jsem podložila papírem od 7 Dots Studio a srdíčkovou kartičku k němu přišila. Další, hnědá, na sobě měla nápis, ale ten jsem šikovně zakryla kartičkou s motivem "ženicha a nevěsty" a před přilepením ji obmotala provázkem. Kartonové srdíčko jsem na mašličku přilepila gelovými tečkami. Nad obrázkem mi zbylo ještě kousek místa, a tak jsem tam narazítkovala nápis. A třešničkou na dortu jsou dva mrňavé kolíčky, které si musí každého získat, a enamelky v každém rohu přáníčka.

Uvnitř pak přáníčko dostalo podklad ze stejného papíru, na který jsem přišila bílou čtvrtku, na kterou gratulanti mohou vepsat svůj text.

Na druhém přáníčku jsem si vyhrála s "postaršovačem" a škubala a škubala... Opět jsem vybrala dvě kartičky, které se mi líbily a pasovaly k sobě a podložila jsem papírem od 7 Dots Studio. Pokud tyhle papíry ještě neznáte, určitě na ně zaměřte svou pozornost. Jsou prostě úžasné, jemné... prostě ááách. Provázek a srdíčko jsem zopakovala jako společný prvek obou přáníček. A pod ruku mi pak přišel chipboard, jen jsem ho musela podložit tmavším papírem, aby vynikl.


Uvnitř jsem si neodpustila výzdobu - vlaječku a srdíčko. A bylo hotovo - s pomocí kartiček, dvě parádní přáníčka.

Použitý materiál

  • papíry - 7 Dots Studio
  • Wedding Sna@p - Simple Stories
  • chipboardová srdíčka - Wycinanka
  • provázek Stoklasa
  • razítko Gratulace - KETA
  • chipboard Two becomes one - Scrapiniec
  • bílý papírový základ čtverec - Anita's
  • paper distresser (postaršovač okrajů) - Ranger
  • enamelové tečky Bundle of Joy - Echo Park
  • gelové kapky - Docrafts
  • 3D pěnová páska

Na Fler.cz už si přáníčka svoje publikum našly a putují na svatby do různých koutů republiky. Tak doufám, že se líbí i Vám :-)

7 komentářů:

  1. úžasný nápad a moc krásná práce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné, Dianko!! Já bych chtěla udělat pár svatebních přáníček z kolekce This&That od MME.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Moni, ta kolekce, o které píšeš od MME je taky krásná, tak se budu těšit, až se s nimi pochlubíš :-)

      Vymazat
  3. Krasné. A moc by.mě ještě zajímalo, když si síla na stroji vnitřek přání, jak vypadá uplne poslední strana? To jsi to zauzlovala na zadní stránce? Má zadní stránka nikdy nevypadá zrovna reprezentativne totiž :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, já nejdřív přišiju papíry k sobě a pak je - už přišité - nalepím oboustrankou. Snad je to odpověď na Tvou otázku :-) Moje zadní stránky jsou ale taky všelijaké, posledně jsem dotvořila, dolepila, dosprejovala a zjistila jsem, že mám krásné přáníčko z přední strany a naprosto upatlané a obarvené z té druhé. Prostě jsem neuklízela a totálně zadní stránku "vymáchala" v tom, co ulpělo na pracovní desce. A tomu já říkám "hand made" :D

      Vymazat
  4. Krasné. A moc by.mě ještě zajímalo, když si síla na stroji vnitřek přání, jak vypadá uplne poslední strana? To jsi to zauzlovala na zadní stránce? Má zadní stránka nikdy nevypadá zrovna reprezentativne totiž :-)

    OdpovědětVymazat