pondělí 31. srpna 2015

PL 2015 / W25 / Black and White

To je to pohodička, když je hotovo a můžu Vám pěkně jeden po druhém odtajňovat týdny z mého alba. Dneska se podíváme na ten 25., to je někdy ke konci června. A jestli se Vám zdá povědomý, pak máte u mě malé bezvýznamné plus, protože máte pravdu. Fotky z něj použila i do článku o tom, jak co nejrychleji dohonit skluz v PL. Tentokrát Vám ho ale představím trochu detailněji. Tak pojďme na to.

Co zásadního se na téhle stránce událo? Tak kromě toho, že to byla taková odpychová stránka, kterou jsem začala svou stíhací jízdu k aktuálnímu týdnu, určitě poznáte kolekci "Midnight" od Becky Higgins. Nechápu, jak to, že se mi tak dlouho vyhýbala. Ale teď ji mám a nedám. Pokud chcete univerzální kartičky, které nakombinujete téměř s každou barvou, pak jsou to tyto.

Tenhle týden jsem (opět) měla spoustu roztomilých fotek našeho kocourka, ale udržela jsem se a neudělala z nich koláž. Naopak, vybrala jsem tu nejhezčí, a do alba ji vlepila velikou. Holt, méně je někdy více a u fotek to platí dvojnásob. Takováto fotka 10 x 15 cm je pak ideální pro ozdobení nějakým chipboardem. U mě ale nakonec vyhrál nápis vystřižený z PL kartičky. 

Chipboard neboli kartonový výsek ale zvítězil hned ve vedlejší kapsičce. Zase veliká fotka a já se ptám, najdete na ní kotě, nad kterým se naše Charlie tak oblizuje? :-)


A vůbec, když už jsme u chipboardů. I holkám z PaperoAmo se jejich česká sada výseků vážně povedla a já ji ani nestačila uklidit a rovnou jí téměř celou spotřebovala na téhle stránce.

Roztomilý kocourek se nakonec probojoval i do malé kapsičky. Mimochodem, kdybych měla z celé kolekce "Midnight" vybrat jednu kartičku, tak je to tahle, co je hned pod kocourkem. Miluju textové papíry a kartičky a tady to mám bílé na černém... :-)


A další velká fotka. Na téhle stránce jsem se prostě rozhodla vyhlásit kolážím stopku. A nedopadlo to vůbec zle. Nemám sice zaznamenaný každý Honzův pohyb, ale konkrétně tyhle detailní fotky vypadají velké moc dobře. Do rohu můžete třeba naembosovat nějaký nápis anebo ho natisknout na pergamenový papír jako já. A protože nemám speciální lepidlo, skvěle posloužila sešívačka.

Ale jo, jednu koláž jsem si přecijen udělala, bez toho už by to asi tak nějak nebyl český PL. A můj PL. Protože sice přesně vím, jak by stránka vypadala, kdybych jí chtěla mít vymazlenou, fotky vyladěné, věci na nich bez chybičky, naaranžované do hezkých zátiší. Ale tak nějak naše příběhy u mě nakonec vždycky zvítězí nad přehlídkou designových fotografií. 

A jak jste na tom Vy? Je Váš Project Life spíše takové cvičení Vašeho citu pro barvy a fotografii nebo je to fotolabum-deník, ve kterém nesmí chybět žádný zážitek?

Žádné komentáře:

Okomentovat