neděle 2. srpna 2015

PL 2015 / W14 / Kapsa Design 9


Tak týden 14. nebo 15.? Stejně zmatená jsem byla, když jsem se snažila si udělat pořádek v týdnech při příležitosti dohánění skluzu. Po chvilce strávené nad diářem jsem zjistila, že se mi vymstilo přeskočení týdne s dovolenou (pro kterou plánuji vlastní album) a v albu jsem o jeden týden dál, než bych podle kalendáře měla být. Naštěstí mám takový skluz, že se mi tahle chybka podařila odhalit dřív, než jsem si stihla posunout celý PL. No, vážně, přiznejte se do komentářů, stalo se Vám to někdy? A jak jste to řešily?


Tak tedy 14. týden byl ve znamení kapsy Design 9, tak nějak na něj prostě zbyla. Ale nakonec jsem se s ní utkala úspěšně.


Na pomoc jsem měla papíry od My Mind's Eye (MME), které mi svýmibarvami vyloženě sedí. Kromě normálních "třicítkových" papírů jsem našla i papíry, které se daly rozřezat na PL kartičky, takže s pocitem maximálního uspokojení, že stránka bude sladěná, jsem se pustila do lepení.


I tak ale došlo na Becky Higgins a její journalingovou kartičku z barevného kitu Happy. Ačkoliv už se pár měsíců snažím PL dělat tak nějak míň pestrobarevné, nakonec vždy skončím u barviček. A tak to asi má být.


Protože i na Design 9 je normální 12" papír krátký a protože reklamní proužek se MME vážně povedl, nechala jsem ho tam a vyřešila tak dvě mouchy jednou ranou.



Narozeninoví hosté zapomněli sladit svetry, a tak jsem je hodila do černo-bílé. Příště se aspoň budou víc snažit :-)

Jak jsem psala v článku o dohánění ztráty, velikonoční kapsička je krásným příkladem toho, jak neztrácet čas se zdobením. I nápis je tentokrát z počítače - takže jen zastrčíte fotku a jedete dál.

V hlavní roli datumové razítko a gelové pero, dva úžasní pomocníci. A na kartičce vpravo jsem embosovala. Tentokrát schválně bez antistatického polštářku, aby měl nápis takový správně rozmazaný charakter.

Tak to byl 14. týden a já běžím lepit ten současný, abych nenabírala stále větší ztrátu...

Žádné komentáře:

Okomentovat