středa 12. srpna 2015

PL 2015 / W17 / Dreamy a krajky



17. týden byl chudý na fotky. Zato bohatý na samolepicí krajky a provázky, které nejsou zas až tak obvyklou ozdobou do klasického PL alba. Ale dá se to vůbec o nějakém materiálu tvrdit s jistotou? Poprvé jsem taky použila tolik populární "DREAMY" kolekci PL kartiček, tak se pojďte podívat se mnou, jak to dopadlo.

S kartičkami jsem se nejprve trochu prala, líbí se mi jejich barvy i font písma a prostě jsem vůbec neměla chuť je jakkoliv víc zdobit. Jenže to mi zase přišlo škoda. A tak jsem zkoušela různé perličky, kytičky, samolepky, písmenka, až mi káply do noty obyč přírodní chipboardy a samolepicí krajky.  

Jak je vidět na další fotce, píšu všude, kde se dá a nijak mě to netrápí, že to zrovna není horizontálně. Zjistila jsem totiž, že si stejně píšu víceméně sama pro sebe. Že když někomu album ukazuji, nikdo nemá tolik času, aby četl popisky, natož journaling.


Tady mám zdokumentované naše letošní první "koupání". Je to kvůli taťkovi, se kterým klasicky každý rok vedeme debaty o tom, kdy že to bylo.




Po hrůzostrašném zážitku s embossováním na fotku (viz nápis NEW FRIENDS) jsem se rozhodla, že si musím pořídit antistatický polštářek, a tak jsem taky učinila. Tady se ani nebudu snažit předstírat, že ten prášek všude kolem písmenek je záměr. Není, a doopravdy to vypadá ještě víc ošklivě, takže až dozraje čas, hodlám fotku vyvolat znova a dát embossování druhou šanci.

A tady tohle je nejroztomilejší koláž na světě alias náš malý kocourek. V PicMonkey jsou přednastavené různé vzory, které můžete do svých koláží zakomponovat, a tak jsem to zkusila. A nevypadá to vůbec špatně. Ideální třeba ve chvíli, kdy Vám scházejí fotky. Jen škoda, že vzorků je poměrně málo a to platí i pro placenou "ROYAL" verzi.

A tady je 17. týden v celé své kráse, v jemných barvách a okrajkovaný. A jestli Vás zajímá, jak jsem pěstovala bylinky (viz obrázek vpravo dole), tak to bylo takhle.

 A mě by zase zajímalo, co Vy a embossování? S polštářkem nebo bez, na fotky nebo jen na papír?

3 komentáře: