pátek 7. srpna 2015

WEDDING CARD - Bílá klasika

Věřte nebo ne, ačkoliv je letošní svatební sezóna obzvláště plodná na svatební oznámení a blahopřání, klasické bílé přáníčko by u mě jeden pohledal. A tak jsem se rozhodla to napravit, jedno poslepovat a pro Vaši inspiraci mu udělat i "životopis" na blogu.

Jedno bylo už od začátku jisté, chtěla jsem využít stříbrný vlnkovatý karton a embossovanou čtvrtku, která - přiznám se - mi zbyla z předchozích projektů. Nebylo tedy nic lehčího, než je správně poskládat a přidat k nim ještě šedivý papír ze svatební kolekce Wedding in Grey od Scrapberrys.



Mám moc ráda stuhy, a tak se bez nich neobejde téměř žádné svatební přáníčko. Tenhle saténový proužek povýší obyčejné poslepované papíry na originální rukodělný kousek, co myslíte? K tomu chipboard, to je taky věc, která odlišuje Vaši práci od klasických tištěných přáníček, které si člověk může koupit v papírnictví. Stříbrná svatební srdíčka jsou látková a vybrala jsem je ze svatební kolekci ozdůbek od HEYDA.

Původně bílo-stříbrné přání rozsvítila růžová kytička, které jsem přidala dvě bílá poupátka a výseky větviček. Pořád to ale nebylo ono, a tak jsem sahla po perličkách, tentorkát samolepicích.


Dovnitř přání jsem tentokrát pouze vlepila podkladový papír, stejný jako je ten na přední straně. Protože je světlý, nebylo třeba přidávat bílou čtvrtku a gratulanti mohou psát přímo na něj.

Svatební bílé přáníčko hotovo, klasice učiněno za dost a teď jen, aby našlo svoje novomanžele :-)

Krásné tvoření

Žádné komentáře:

Okomentovat