neděle 27. září 2015

Kurz Cardmakingu v Praze aneb nová sezóna odstartovala

Stejně, jako se rozjel školní rok, rozjel se i zimní scrapbookový semestr. A my jsme se s Pretty Papers rozhodly navázat na úspěšnou jarní sezónu, kdy jsme v Praze uspořádaly několik přáníčkových kurzů. 24. září jsem tedy v úžasném Atelieru K1 na pražských Vinohradech opět nad papírovým tvořením. A že to bylo zase bájo, o tom je dnešní reportáž.


Do atelieru tentokrát dorazilo 8 mladých dam, které se na jeden večer rozhodly stát designerkami vlastních přáníček. Bylo plno až do poslední židle, takže je vidět, že po prázdninové pauze byla chuť do tvoření veliká. A já jen doufám, že tomu tak bude i na dále.


I tentokrát - protože dámy byly veskrze začátečnice - jsme začaly krátkým výkladem neboli úvodem do problematiky, názorným seznámením s pomůckami a demonstrací několika scrapbookových technik. Aneb hóóódně jsem mluvila, spoustu jsem toho ukázala, ale nakonec to stejně byly holky, kdo si musel vybrat několik papírů, které k sobě pasují, a začít tvořit svoje vlastní přání.



A že to není žádná sranda a že vyrobit přání neznamená prostě jen slepit pár papírů, na to za chvíli káplo skoro celé osazenstvo našeho scrapbookového stolu. Každopádně legrace bylo i tak dost, především u Big Shotu i při razítkování.


Výtvory, které se na konci večera sešly na "výstavce", za ty by se nemusela stydět leckterá ostřílená scrapařka, a tak holky opět potvrdily, že české ženy prostě umí.


Nakonec oblíbená kolektivní fotka, kterou často zapomenu udělat dřív, než se mi ženy rozprchnou. Tentokrát jsem to ale stihla, a tak máme krásnou vzpomínku.


A jestli se Vám atmosféra dýchající z fotek líbí a chcete si užít podobně parádní večer, sledujte kurzy na Dianka Kreativity. Právě jsem vypsala skvělý nový kurz na hrátky s Distress inkousty a na výrobu minialbíčka. Tak ať Vám nic neuteče.

Scrapu zdar a cardmakingu zvláště!

Žádné komentáře:

Okomentovat