neděle 20. září 2015

DIY - Podzimní svatební oznámení



Podzim klepe na dveře a s jedním takovým upršeným dnem se mi do ruky dostala také DIY pozvánka na svatbu. Od slečny, která byla na jaře na mém kurzu Cardmakingu a rozhodla se, že svoje svatební oznámení nesvěří nějaké agentuře, ale vyrobí si ho sama. Před tím já vždy smekám, protože vyrobit ručně přes 50 ks čehokoliv je pořádná dřina. Ale Lucka se toho nebála a výsledek stojí za to.


Protože svatba je na podzim, rozhodla se pro teplou podzimní žlutou, jako základ oznámení. Papír zrýhovala a opatřila krajkou, která slouží k zavázání vyrobené "hramoniky".


A pak už si jen s Petrem - ženichem - vyhradili jeden volný večer a razítkovali a razítkovali. Na titulku větší abecedou svá jména (taky Vám to připomíná název jedné známé knihy?) a dovnitř moji oblíbenou Lawn Fan Milo's ABC. Zde jsem taky hrála klíčovou úlohu, neb jsem Lucii abecedu zapůjčila a vysloužila si tak nejen pozvánku, ale i čokoládu k tomu :-)


Každopádně z celého Lucčina projektu jsem měla obrovskou radost. Jednoduchý nápad, který ale tak nějak zahřeje. A příští týden přeji oběma, ať do toho manželství vkročí správnou nohou!

Krásnou neděli!

2 komentáře:

  1. krásná pozvánka a Jičínský park, ach!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké :-) a svatba teprve bude, hmmmm mají dost jídla pro všechny Tvé čtenáře? Jičín Máme kousek :-D

    OdpovědětVymazat