středa 30. září 2015

DIY - Podzimní obrázek ke stažení




Podzim je už oficiálně tu, i podle kalendáře. Barevné listí, kaštany a dýně kam se člověk podívá. I u nás doma, i když tedy jen keramické. A aby jim nebylo smutno, rozhodla jsem se přidat k nim ještě další dekoraci. Obrázek, který jsem si vyrobila, je parádní sezónní záležitost, kterou můžete mít doma taky. Hon na rámeček sice nechám na Vás, ale o vnitřek jsem se postarala. Na konci článku je volně ke stažení.

Ale abych Vás nenechala - co se rámečku týká - úplně ve štychu, tak tenhle jsem koupila v JYSKu. Tuším, že ho tam už nějakou dobu mají, tudíž by ho tam mohli mít stále, a díru do peněženky Vám rozhodně neudělá. Zato spoustu parády ano :-)

A náplň do rámečku je tady, v celé své kráse. Je připravena v rozměru 10 x 15 cm, takže pokud nemáte barevnou tiskárnu, můžete si obrázek nechat vytisknout jako fotografii. A super podzimní výzdoba je na světě. Stejně tak ho můžete použít jako kartičku do Vašeho Project Life alba.

Obrázek si můžete stáhnout TADY.

Pokud si obrázek vytisknete a zarámujete (nebo jinak použijete), určitě mi napište na diankakreativit@gmail.com a nezapomeňte přiložit fotku. Věčná sláva v podobě blogového příspěvku a odměna pro jednu z Vás je nachystaná.

A jestli se podzimního tvoření stále nemůžete nabažit, pak si zkuste třeba vyrobit ozdobný věnec podle návodu anebo si pohrajte s fonty, stejně jako já :-)

Barevný podzim přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat