čtvrtek 10. září 2015

WEDDING CARDS - Inspirace s IO Stamps

Svatební sezóna pomalu končí a já tedy mohu pomalu vyhlásit pomyslného vítěze soutěže o nejúspěšnější svatební přáníčko. A můžete se snažit jak chcete, lepit krajky, postaršovat okraje, patlat se s gessem... A stejně se nakonec potvrdí, že v jednoduchosti je krása. A tak letos nejvíce bodovala přáníčka vyřezaná srdíčkovou šablonou od IO Stamps v nejrůznějších barvách. V dnešní přáníčkové inspiraci Vám přináším dva úplně nejvíc "TOP" odstíny.


Na ten nejvyšší stupínek vítězů letos vystoupilo zelené přáníčko. Původně jsem ho měla připravené jako ukázku na kurz, a taky jsme v jeho duchu podobné vytvářely (ostatně více o kurzu si můžete přečíst v reportáži). Ale nikdy bych neřekla, že po něm bude taková scháňka. Očividně zelená letos na svatbách frčela. 


Na druhém místě pomyslného žebříčku, hned za zelenou, se umístila lila varianta. Ale to rozhodně není jediná, kterou v podobném duchu můžete vytvořit. Krásně vypadala i bordó nebo modrá přáníčka. A moc mě mrzí, že nemám nafocenou přáníčko ve žluté, která byla sluníčková a hřála na první pohled.



Tolik k dnešní inspiraci. Nechci se rouhat a byla jsem samozřejmě ráda, že se tyhle přáníčka tolik líbí. Ale jestli budu muset letos ještě jednou vyřezat srdíčkový motiv (a co je na tom nejhorší, že po každém projetí Big Shotem, musíte vzít jehlu nebo šídlo a ty prťavá srdíčka z té šablony dostat), tak mě asi zavřou do blázince. Šablonu uklízím hluboko do krabičky a vytahuju ji zase až za rok.

A co Vy? Taky máte nějakou scrapovou pomůcku, kterou nemůžete už ani vidět? :-)

2 komentáře:

  1. Nádherné pohľadnice, Dianka! Presne, ako píšeš, tá šablóna je neskutočná ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristínko, díky, ale jak píšu, letos už bylo srdíček dost a už se těším na podzimní lístečky a vánoční vločky :)

      Vymazat