čtvrtek 17. září 2015

PL 2015 / W27 / Dovolená v barvách duhy



Když jsem přemýšlela, jak pojmout fotky z naší letošní první tuzemské dovolené - na chatě a u babičky - dlouho jsem se rozhodovala, kterou kolekci kartiček k fotkám zvolit. Nakonec jsem se vymyslela šalamounské řešení, každý den vyvedla v jiné barvě a kartičky si většinou vyrobila po svém z barevných papírů. Jak dopadl tenhle experiment si můžete prohlédnout v dnešním PL příspěvku.


První stránka jako by shrnovala vše, co následuje. Je pestrobarevná až za ušima, to proto, že jsem použila kolekci kartiček Hello Sunshine od Simple Stories. Protože je to kolekce starší a já už mám doma jen pozůstatky, došlo to tak daleko, že jsem musela několik odstřižků z papírů sešít, abych vůbec měla kartiček dost. A stejně to nestačilo. Tímto veřejně děkuji Pétě Rosenkrancové, která je taky milovnicí Simple Stories, a tak mi jeden z papírů z téhle letní kolekce věnovala.


Druhá - modrá - stránka je má oblíbená. Při tvoření jsem se znovu zamilovala do písmenkových abeced, konkrétně tahle modrá a žlutá písmenka jsou z kolekce So Fancy od Simple Stories. Oblíbená je taky šedá puntíkatá washi páska, která se hodí naprosto k jakékoliv barevné kombinaci a stane se tak asi historicky první washi páskou, kterou spotřebuji do posledního centimetru. A enamelky, tuhle závislost asi netřeba vysvětlovat.

Další den je v zelené barvě, a to proto, že jsme ho strávili převážně na fotbalovém hřišti. A pak taky Honzík pomáhal dědovi s úpravou skalky. Což byl historický okamžik, kdy jsem svého programátora viděla poprvé s lopatou. A to bylo nutné zdokumentovat. Protože chipboard "zázrak" se mi do kapsičky na výšku nevešel, moc jsem to neřešila rozstříhla ho a přesahující část prostě nalepila gelovou tečkou z venku na kapsičku nad.


Kromě sportů jsem se vydali i za kulturou. Tedy kulturou. Byli jsme v jihlavské zoo. A jestli je něco, co můžu doporučit, pak je to jihlavská zoo. Stránka z ní je v odstínech hnědé a žluté, které perfektně pasují k prostředí, ve kterém jsou zvířátka v zahradě ubytovaná. K tomu přírodní dřevěné chipboardy a samolepicí abeceda. Ta je z vánoční od Simple Stories, ale hodí se i v létě.


A nakonec jsem to odpíchla samolepkami zvířátek z KIKu, čímž jsem svou stránku zase posunula z na úplně jiný level :-) Z těch "designových" do těch "vysmátých". Ale tak já už to prostě mám. Jak píšu v jedné z dalších kapsiček: "Sranda musí bejt...". Protože v zoo jsme toho zažili opravdu spoustu a nechtěla jsem album ochudit o fotky, protáhla jsem zoo-den do další kapsy. Ta měla být původně celá červená, ale nakonec je to taková kombinace všeho možného.

A na to, jak jsme se měli u babičky se můžete těšit příště!

Tak ať je i Váš lajf jeden velký projekt!


2 komentáře:

  1. líbí se mi, jak je každá stránka úplně jiná ... a parádní!!

    OdpovědětVymazat
  2. Dianko je to super !!! Krásně barevné, veselé ! :-) A jak bez ostychu lepíš na fotky, pecka !! :-)
    Nebudu vařit, jdu lepit !! Je to šíííleně nakažlivé :-)

    OdpovědětVymazat