pátek 4. září 2015

PL 2015 / W26 / Clean & Simple


Když vám dojdou nové PL kartičky, musíte je okamžitě použít. Když je to kolekce "INSPIRE", tak to platí dvojnásob. A protože se skvěle hodí k roztomilým dětským pyžámkům a vy vlastní děti nemáte, tak si je prostě a jednoduše vypůjčíte. Tak jako já v posledním červnovém týdnu.


A ten byl vůbec veselý. Kromě dětí mi totiž chybělo i písmenko "w" na nadpis týdne. Tedy měla jsem ho, a pak najednou neměla. Zmizelo. Nebylo pod stolem ani v bordelu na stole. Prostě nikde. Dala jsem mu asi hodinu na to, aby se přihlásilo a nechalo se nalepit, ale nestalo se tak. A tak mám místo "week" 26. "eek". A hlavu si z toho nedělám, naopak, je to super historka, na kterou si díky této stránce vždycky vzpomenu :-)



Strašně, ale úplně ultra-strašně nerada se fotím v restauracích s jídlem. Ale co bych neudělala pro svoje album. Tentokrát to odnesl Honza, o čemž svědčí jeho výraz. A pokud jste ještě nebyli v pizzerii Cappuciny v Kolovratech, tak doporučuji. Jak prostředí, tak jídlo je na jedničku.




Kromě roztomilých děťátek se ke kartičkám "INSPIRE" hodí i malá koťátka. Takhle vypadal náš kocourek Simba, když si ho noví majitelé dovezli domů. Kočičí postoj, který můžete vidět na fotce, nazýváme "Frankenstein" a Simba ho dovedl k dokonalosti, protože takhle dokáže i couvat. Jinak ale nedbal našich pokynů "chovej se tam slušně" a svojí nové rodince na uvítanou dvakrát počůral sněhově bílý gauč. A tak je ze Simby venkovní kocourek :-)



A tady jsou již zmiňované ukradené děti. Jsou dvě a jsou to holčičky. Vlastně tři, když počítám i jejich maminku. A vlastně čtyři, když počítám i jejich babičku. Prostě holky z Říčan :-)


Ta nejmenší se jmenuje Dianka. Krásné jméno, že? :-) Teprve se rozkoukává, ale už teď je vidět, že bude těžký pohodář a všude, kde se objeví, bude dobrá nálada. Jinak poslední dobou jsem si oblíbila tenhle typ koláže, hlavně pokud mám více podobných fotek. Říkám tomu "filmový pás", a tady mi krásně pasoval mezi text a vzor na kartičce.



Druhá holčička - Karinka - je pěkný raubíř a má nekonečně energie. Je s ní děsná legrace a bude to jednou krásná modrooká blondýnka, lamačka klučičích srdcí :-) A protože si s holkama vždycky užijeme spoustu lgrace, chipboard "Den na jedničku" byl jasnou volbou.


Tak konečně i mě se podařila krásně jemná, čistá stránka, na kterou jsem patřičně pyšná.

A co Vy a kartičky "INSPIRE", malá miminka a koťátka? :-)

9 komentářů:

  1. Dianko to je tak krásné !! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny, prosim prosim, co je to za chiboardovou abecedu? Je dokonala. A s tim pismenkem w, vyresila jsi to suprove, moc se mi to libi a pripomnelo mi to, ze jsem takhle prisla o jedno razitko fotacku, coz me teda pekne stve, ale neni k nalezeni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, Alenko, to kdybych věděla, mám je už roky, ale myslím, že jsou to tahle od KETA:

      http://www.prettypapers.cz/eshop/ozdoby/chipboards-kartonove-ozdoby/keta-kartonova-pismenka-pilsen-plakat-7.html?keyword=abeceda

      Vymazat
  3. moooc krasne, no vidis, ciste ti jde bajecne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Jani, ještě redukovat počet fotek, ale to by v tomhle případě byla škoda :-)

      Vymazat
    2. kdeze, fotky se neredukuji!!!!

      Vymazat