čtvrtek 3. března 2016

PROJECT LIFE - 8.díl - Jak na fotky 3x4 v PicMonkey (videotutorial)



Je to tu! Po krátké zimní pauze jsem konečně připravila další videotutorial. Tentokrát se podíváme na to, "Jak (sakra) udělat fotky do těch malých 3x4 kapsiček...?!" Čili si vlastně zodpovíme základní otázku, ke které se dříve nebo později propracuje každý, kdo se pustí do tvorby svého vlastního Project Life alba. V dnešním videonávodu si ukážeme, že to není žádná věda a zvládne to i ten, kdo si myslí, že si s počítačem příliš netyká. Po shlédnutí videa si tak v životopisu klidně můžete zaškrtnout kolonku IT specialista... :-)


Pokud jste dokoukali, je vám jasné, že poslední překážka k vytváření vlastního "PLka" je definitivně pryč. A pokud stále ještě váháte, přijďte si vyrobit svou první PL stránku třeba se mnou na kurz.

V příštím videu se podíváme na to, jak si pomocí PicMonkey zahrát na polaroidový fotoaparát. Abyste to nezmeškali, nezapomeňte sledovat Facebook Dianka Kreativity anebo rovnou odebírejte videa z mého kanálu Dianka Kreativity na YouTube.

Těším se příště na slyšenou!

3 komentáře:

  1. Děkuji za krásné video. Už jsem viděla i předchozí videopostupy, jak na koláže, vyzkoušela jsem, dala jsem do fotolabu a vyšly mi kolážové fotky přesně, jak jste říkala. Jsem ve zpracování PL nováčkem a toto jsou pro mě moc užitečné rady. Děkuji za ně. Valešová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, děkuji, jsem ráda, že můžu pomoci a ještě radši slyším, že tomu tak opravdu je. To je pro mě nejlepší odměna! Ať se Vám album daří, těším se na čtenou nebo slyšenou :-)

      Vymazat