neděle 27. března 2016

HURÁSKETCH: Březen 2016


Přiznávám, že třicítky mě začaly bavit a některé fotky jsou pro ně jako stvořené. Jenže od myšlenky: "Jééé, z toho by byla krásná třicítka..." k NALEPENO, je celkem dlouhá cesta. Abych se neděsila tolika prostoru, představuji si třicítkovou stránku prostě jen jako trochu větší brášku od přáníčka a snažím se k ní tak přistupovat... Každopádně největším pomocníkem při sezení nad rozdělanou stránkou je sketch, ve kterém za vás to hlavní vymyslí někdo jiný. V březnu mi takhle pomohl Hurásketch.

Moc ráda bych vám řekla, z jakých papírů byla stránka slepena, ale přiznám se, že mám doma jednu složku, ve které jsou různé odstřižky a zbytky a přesně v této složce jsem nakonec našla papíry, které se mi na stránku nejvíc hodily. Takže vůbec netuším...

Stránka vznikla z fotek z našeho výletu do Drážďan, a kromě fotek a papírů jsem využila jedny ze svých nových thickersek. Chipboardové srdíčko jsem původně chtěla zanechat přírodní, ale nakonec mi pod ruku přišel Color Shine od Heidi Swapp v odstínu Navy a byla to láska na první pohled. 

Černobílé chipboardy, které vypadají jak z francouzského magazínu, pak krásně doplnily můj "grace-kelly-look" :-) A tak jsem nakonec jsem sáhla i pro jednu ze svorek od My Mind's Eye, i když mi to lámalo srdce, ale sketch je sketch :-)

 A tady je předloha a pravidla. Ještě máte pár dní to podle ní zkusit taky.


Krásnou třicítkovou!

3 komentáře: