úterý 15. prosince 2015

Papercards.cz Challenge Nr.5

Ačkoliv mám na nástěnce napsáno velkým písmem s vykřičníkem CHALLENGE!, zjistila jsem, že vůbec nejsem schopná se pravidelně jednou měsíčně nějaké účastnit. Když už, tak je to velká událost, jako dnes. Byla jsem totiž oslovena, abych připravila přáníčko pro 5. challenge Papercards.cz, a protože jsem chtěla holky v rozjíždějícím se (vlastně už spíš pěkně rozjetém) projektu podpořit, vznikl další sobík.


Tentokrát mi při tvoření pomohly papíry LOFT Christmas od UHK Gallery, kraftový základ přáníčka a kraftové papíry na visačku a vnitřek. Využila jsem taky distress inkoust (odstín Tea Dye), postaršila s ním okraje a obtiskla s ním na ni taky razítko na visačku pěkně tón v tónu, aby moc nerušilo. Soba.


Jeleni jsou letos pro mě top a s přírodním materiálem se perfektně kamarádí, takže došlo na látkovou hvězdičku, provázek a pár chipboardů. Vnitřek je - jak jinak - taky ozdoben.



Komu se nelení, tomu se jelení, jak říkám já. A pokud se chcete challenge na Papercards.cz taky zúčstnit, směle do toho. Sketch vypadá takto:


Ceny tentokrát věnovala Iriska Scrap, takže soutěžit můžete i o její knížku o scrapbookingu. čas máte do 28.12.2015, takže chvíle na scrap mezi cukrovím a pohádkami se určitě najde. A vůbec, více informací najdete zde.

Krásný advent!

Žádné komentáře:

Okomentovat