středa 9. prosince 2015

instaListopad


Další měsíc v kalendáři za námi a nevím, jak vám, ale tenhle mi  tedy uběhl ultrarychle. Asi je to tím, že říjen je pro mě ten pravý podzim a prosinec, to už jsou zase čistokrevné přípravy na Vánoce. Chudák listopad si pak tak nějak uplyne mezi nimi a najednou je fuč. Neznamená to ale, že by se třicet dní vůbec nic nedělo. Právě naopak, letošní listopad byl plný událostí. Jen jsem to nějak nestačila zaznamenávat, natož sdílet. Tady je výběr toho nejlepšího z mého Instagramu.

1. Svatební šaty nevybírám já, ale moje kamarádka, které půjdu hrdě za svědka. Obě jsme byly ve svatebním studiu poprvé a kromě jiného jsme zjistily, že šatů je moře, že všechny jsou krásné (a adekvátně drahé) a že z každé ženy se ve svatebních šatech stává krásná princezna. 

2. Tak tohle byla uvítací večeře na víkendovém kurzu improvizace od brněnské impro skupiny BAFNI, kterého jsem se v listopadu zúčastnila. Každý z účastníků měl přinést něco k jídlu, ale něco, co ho svým způsobem charakterizuje. Takže si dovedete představit, že už od začátku byla legrace. Kdo by chtěl zkusit něco podobného, vřele doporučuji a přihlásit se můžete tady.

3. Můj klasický PL stojí (až bych plakala), ale já stále scrapuju. Jak to? Trávím totiž večery s deníkem z naší záříjové dovolené. Koupila jsem si k němu speciální cestovní kartičky, které občas překvapí různými nápisy. Jako třeba tahle, u které jsme si dlouho lámali hlavu a padaly návrhy jako třeba: "I LOVE Ty Vole..."

4. Na konci listopadu mi začaly vánoční kreativní kurzy a tohle jsou krásné výtvory z jednoho z nich. Jsem hrdá na všechny účastnice, protože většina z nich scrapovala poprvé, což na výsledcích rozhodně není vidět. Kromě toho se taky nebály vyrábět přáníčka v netradičních barvách a tomu já jednoznačně fandím.

5. A nakonec něco na zahřátí. Na kurzu v Liberci s Pretty Papers ho pro mě objevila Lenka, v alkoholické i nealkoholické podobě. A já teď nejezdím do IKEA na svíčky, ale pro svařák. V listopadu k němu navíc dávali hořkou čokoládu zdarma, takže máme doma spoustu vína a čokolády a jsme připraveni na ponuré zimní večery! :-) 

Krásný (insta)prosinec Vám přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat