pátek 11. prosince 2015

CHRISTMAS CARD - V klasických barvách


Je to už nějaký pátek, co se u mě se zastavil Pretty Papers Ježíšek, a musel se ještě párkrát otočit, protože kromě vlastních zásob měl za úkol donést i všechen materiál na pražské vánoční kurzy. A tak se mi z pracovny na čas stalo malé skladiště - překladiště. I tak jsem v tom zmatku dokázala vylovit všechno potřebné a využít pár vánočních úlovků. Jak to dopadlo, o tom dnešní inspirace.



Papíry na obou přáníčkách jsou z kolekce Christmas Wishes od First Edition. I přesto, že ve vánočních barvách nejsem úplně fanoušek červeno-zelené, s touhle sadou jsem ochotná vytvořit i to nejklasičtější vánoční přání. Motivy jsou nevtíravé, barvy syté tak akorát, naprostá spokojenost.


Letos jsem se rozhodla povýšit svoje přání papírovými květinami - vánočními hvězdami. Na každém přáníčku dostaly malý nátěr gessem, takže vypadají jako právě zasněžené.


České výseky mi zachránily život, protože jsem málem zase dávala babičce přáníčko "Merry Christmas". A že já angličtinu normálně můžu, "Veselé Vánoce" znějí i vypadají tak nějak líp, no ne?



Druhé přáníčko je variací na to první, ale nutně jsem musela vyzkoušet i druhé výseky a k sádrovému andělíčkovi se tenhle font hodil, jak kdyby se domluvili :-)


Největší výzva těchto přáníček byla zkrotit všechnu tu zeleň do úhledného věnce. Jednotlivé větvičky jsou vyřezané na Big Shotu z různě barevných zelených papírů pomocí šablony od Tima Holze. Některé větvičky jsem taky něžně přetřela gessem.


Ale největší parádu udělal věneček od Memory Box vyřezaný šablonou z bílého papíru a potřený Distress inkoustem (odstín Crushed Olive). Pomocí distressování docílíte nerovnoměrného nátěru, a tak věneček vypadá jako živý. Dozdobeno perličkami a hurá na poštu.


A jak jste na tom s vánočními přáníčky vy? Inspirujte se a zúčastněte se se svými přáníčky třeba prosincové challenge na Pretty Papers. Slevový kupón na nákup se hodí vždycky :-)

Krásné tvoření přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat