čtvrtek 14. května 2015

WEDDING CARD - Svatební v lila

Pamatujete ještě na narozeninovou "shabby chic" inspiraci? Tak právě podle ní vzniklo další svatební přáníčko. Tentokrát ve velmi oblíbeném lila odstínu. I přesto, že původní přání by barevně taky sedělo, rozhodla jsem se layout mírně poupravit a především trochu zesvětlit. Prostě tak, aby se lépe hodilo jako gratulace pro novomanžele.

Přáníčko má bílý čtvercový základ, který jsem na okrajích přetřela kombinací distress inkoustů (odstíny Milled Lavender a Iced Spruce). Vytvořila jsem tak jemný background, na který přišly další papíry a vellum. Lila vrstvu jsem v rozích ozdobila embossovacím práškem, který jsem nanášela přes "vintage" šablonu.

A s embossováním ještě zdaleka nebyl konec. Došlo nejen na "horké", ale také i na to přes Big Shot. Pomocí něj jsem na bílé čtvrtce vytvořila parádní slavnostní vzorek, a ten použila jako poslední vrstvu. Třešinkou na dortu pak byly tekuté perličky, kterými jsem  papír ozdobila. Na fotce to bohužel není úplně patrné, ale ve skutečnosti to působí luxusně.



Aby srdíčkový chipboard na světlém podkladu lépe vynikl, podložila jsem ho fialovým tonkartonem přetřeným gessem. Nakonec jsem přidala ještě zamilovaný nápis, provázek, bílou stuhu a několik růžiček. A málem jsem zapomněla na pírka - novinka, která mě při tvoření poslední dobou hodně baví.

Doufám, že jste načerpali potřebnou svatební inspiraci, ať už bude lila nebo v úplně jiném odstínu :-)

Krásné a kreativní dny vám přeje

3 komentáře:

  1. Krása, jako vždy :) Zrovna doumám nad jedním svatebním a myslím, že se inspiruji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a budu netrpělivě sledovat, jak inspirace dopadne (abych se pak případně inspirovala inspirací neb svatebních layoutů není nikdy dost :D).

      Vymazat