pondělí 18. května 2015

PL 2013 / VÝLET DO ANGLIE (5. ČÁST)


Black-and-white výlet na ostrovy pokračuje. Ale pozor, neodehrálo se tu žádné závratné scrapbookové zdobení, chtěla jsem, aby stránky působily jednoduše a čistě (i když to může znít v kombinaci s černým podkladem tak trochu zvláštně). Každopádně, věřím, že i tak zde najdete inspiraci a užijete si se mnou tuhle vyhlídkovou jízdu - tentokrát po Manchestru.



Zastavení v Manchestru byla vlastně jedna velká náhoda. Byl to jeden z těch spontánních nápadů, kdy jsem zjistila, že kamarád tady studuje angličtinu, a tak mě napadlo, že by mohlo být docela fajn se setkat a strávit spolu den.


Slovo dalo slovo a my jsme se opravdu jednoho červnového sešli v Manchestru na nádraží. Kuba mě provedl po městě, vzal mě na tradiční fish&chips, ukázal mi sídlo stanice BBC a byli jsme v muzeu fotbalu.


Co se scrapbookingu týká - aby se nám z toho tady nestal úplný cestopis - hrdá jsem především na to, že se mi podařilo najít a nalepit letenky a do vyrobené kapsičky i jízdenky. Tyhle detaily vždycky stránku pěkně ozvláštní, aby to nebyla jen fotka sem, fotka tam.


Další vychytávkou jsou akrylové "překrývací" kartičky. Parádní věc, pokud se vám nechce lepit ani embossovat. Poprvé jsem taky přišívala vellum, což byl docela stres, ale nakonec se mi to myslím povedlo.





Z výletu do Anglie tak už zbývá akorát poslední část, kterou jsem si nechala na příští týden. A pak už zase hurá zpět do aktuálního alba. Na to se rozhodně těšte, protože mi došly nové PL kartičky a já si s nimi hodlám pořádně pohrát.










Tak ať je i Váš "lajf" jeden velký projekt přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat