pondělí 4. května 2015

PL Photo Challenge - 05/2015


Ani jsme se nerozkoukali a přehoupli jsme se do druhé třetiny roku - té slunečnější, díky bohu. Dny už se nám krásně prodloužily, takže se večer po práci nemusíme zavřít doma k televizi, ale dá se vyrazit na procházku nebo posedět na nějaké pěkné zahrádce... A propós, už jste měli svůj první letošní nanuk? :-) Co se Project Life týká, začínají fotografické žně. Přes všechnu ty rozkvetlé parky a záhonky, po objevování nových míst, výprav do přírody, na hřiště nebo do zoo... A to nemluvím o startující svatební sezóně. A tak mějte baterku nabitou a foťák nebo mobil v pohotovosti, protože nikdy nevíte, kdy ulovíte ten nejlepší kousek. A aby vaše úžasné fotografie neprošly do alba bez povšimnutí, připravila jsem i na květen PL Photo Challenge neboli seznam témat, na které se můžete při své dokumentaci zaměřit. A Pretty Papers vaše snažení samozřejmě na konci měsíce náležitě odmění poukázkou na nákup scrapbookového vybavení :-) 

Opět platí, že pořadí fotek je čistě orientační. Můžete si vybrat podle nálady, situace, nebo podle toho, co se u vás doma zrovna děje. A kolikrát zjistíte, že jste třeba vyfotili něco úplnou náhodou.

Tak tedy - květnová témata jsou tady:




A jak se PL Photo Challenge zúčastnit? 
  • vyfoťte podle našeho seznamu alespoň 3 fotky
  • zpracujte tyto fotky do svého Project Life alba
  • pokud ještě nejste členem, přidejte se k facebookové skupině Project Life - Česká republika
  • vyfoťte hotové stránky (nejlépe přímo konkrétní kapsy) a přidejte fotky do aktuálního alba Project Life Photo Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
  • ke každé fotce připište, o které téma ze seznamu se jedná
  • termín přidání fotek je vždy do 15. dne následujícího měsíce

Na konci každého měsíce budou náhodně vyberány 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.


Květnová challenge odstartovala a my se už teď těšíme na vaše úlovky!

Žádné komentáře:

Okomentovat