neděle 24. května 2015

PL 2013 / VÝLET DO ANGLIE (6. ČÁST)



S Anglií se rozloučíme stylově - fotbalovou stránkou v mém Project Life. Fotbalem Manchestr prostě žije, a tak byla návštěva stadionu domácího klubu Manchestr United - Old Trafford - téměř povinností.


Ačkoliv nejsem žádná velká fanynka a fotbalu vůbec nerozumím (ostatně o tom si můžete počíst na mém blogu), prohlídka stadionu byla prostě super. Co na tom, že výklad byl v angličtině, a to ještě v té "mančestrovské". Průvodce byl tak nadšený, že jeho entusiasmus se brzo přenesl i na nás.

Kromě stadionu a tribun nás Jack (nebo John, už nevím...) vzal i na střídačku domácích a hostů, a následně do zázemí fotbalistů. A přidal taky spoustu zákulisních perliček.


A tak i já dám k dobru jeden drb - zdánlivě nicneříkající fotka s plakátem fotbalistů je z místa, kde se prý David Beckham seznámil se svou budoucí ženou Victorií.




Schovala jsem si i vstupenku, které jsem připravila parádní kapsičku pomocí samolepící mřížky, což má imitovat fotbalovou bránu. Dobré, ne? :-)

Tak je to z mého výletu do Anglie už opravdu všechno. Snad jste si ho prostřednictvím mého alba užili stejně tak, jako já!

Ať je i váš "lajf" jeden velký projekt přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat