úterý 19. května 2015

BIRTHDAY CARD - Bella Rouge podruhé


Kdybych vytvářela žebříček nejhezčích letošních kolekcí, tak Bella Rouge je jednoznačně na stupínku vítězů. Barvy a motivy papírů jsou skvělé, stejně jako chipboardy, které k nim krásně ladí. S takovou výbavou se tvoří skoro samo, a tak není divu, že je tu další - v pořadí už druhá - Bella Rouge inspirace...


Pod ruku mi tentokrát přišly spreje, a tak jsem neváhala a rozhodla jsem se trochu si s nimi pohrát (mimochodem článek o sprejích bude na blogu už zanedlouho...). Na tohle narozeninové přáníčko jsem použila růžový, kterým jsem "vyzdobila" nejen bílý základ, ale i kartičku v chipboardovém rámečku. Tam jsem sprej zkombinovala s bílým gessem, což ve výsledku vytvořilo parádní background.

Asi se snad ani nemusím rozepisovat o tom, jak bezvadná věc jsou chipboardy. Nápisy, rámečky, ozdůbky, parádní věc. Konkrétně jsem si poslední dobou oblíbila tohle srdíčkaté srdíčko, které se dá použít jak do rozpustilých narozeninových přáníček, tak i do  těch ve vintage stylu. Nově jsem taky obohatila svoji výbavu o spoustu barevných provázků, které sice doma sice vůbec nemám kam dát, ale jsem ochotná obětovat další šuplík, protože na přáníčkách vypadají bezvadně. Tady jsem použila světle růžový a ozdobila ho svorkou. A pak už jen pár perliček do rohu, to už je taková letošní klasika, od té doby, co jsem je objevila.

Jak se píše na přáníčku - oh la la! Myslím, že Bella Rouge opět nezklamala.

4 komentáře:

  1. Moc krasne a povedene. Nejsem pranickovy typ, nemám na to cit. A až se jednou odhodlam někomu přání vytvořit, Tebou se nenecham moc ráda inspirovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, Ty že nemáš cit? To je to poslední, co bych o Tobě řekla :-) Každopádně děkuji :-)

      Vymazat
  2. Opravdu krasne! Jemnoucke a napadite. Krasa!

    OdpovědětVymazat