neděle 10. května 2015

PL 2013 / VÝLET DO ANGLIE (4. ČÁST)


Po nějakém čase jsem se zase dostala k Project Life. A rozhodla jsem se dokončit svoje stránky z výletu (na konferenci) do Anglie. Stálo mě to sice několikatýdenní skluz v současném albu, ale zvládla jsem to a s výsledkem jsem více než spokojená. Ve 4. části tohoto Projet Life intermezza se opět vrátíme do Sheffieldu, protože tohle místo a zážitky v něm mě dostaly natolik, že vznikla ještě jedna samostatná stránka stránka do mého alba.



O tom, že anglická architektura je úchvatná, nemusím mluvit dlouho. Miluju ty cihlové baráčky, zapadlé uličky s "puby" a průmyslové budovy. Na titulní fotce jsem si zase pohrála s Photoshopem. A vedlejší kartičku jsem prostě nechala jen tak, protože fotka fialového baráčku je sama o sobě kouzelná.




Stejně tak zřejmě nemusím popisovat, co se stane, když někde objevíte obchod PRIMARK. My jsme si v něm kromě nakupování užili i spoustu legrace, především kluci v oddělení s kostýmy. Kartičku vedle jsem ozdobila kartičkou z třpytivé kolekce Heidi Swapp, přes ní sešívačkou přichytila vellum a na něj pěkně nápis.


Stejně to dopadlo i s kartičkou napravo od vtipálků v kostýmech. Místo sešívačky jsem ale šila a kromě třptivého chipboardu jsem přidala taky kartonové výseky, které jsem přetřela bílým gessem.



Další fotka - pouliční umění neboli "Street art" je na kartičce, kterou jsem si sama vyrobila z černého papíru a "obšila" ji bílým gelovým perem. Na fotce to není vidět, ale vystřižený baráček jsem přilepila 3D čtverečky, takže ve skutečnosti vypadá krásně plasticky.

Protože konference byla úspěšná, zapili jsme jí večer silným anglickým pivem i s naším novým kamarádem z Turecka. Kromě červené abecedy od Simple Stories (zapomněla jsem zmínit, je z valentýnského setu "Hugs and Kisses") jsem použila taky skvělou vychytávku - překrývací akrylovou kartičku s nápisem. Řekli byste taková "blbost", ale kolik udělá parády :-)


Tak a takhle vypadá stránka , pokud byste si otevřeli moje album.

Ze Sheffieldu je to pro dnešek vše, ale tím s Anglií ještě nekončím. Příště se můžete těšit na výlet do Mekky fotbalu. Už tušíte?

Tak ať je i váš "lajf" jeden velký projekt přeje

2 komentáře:

  1. Dianko nadherne, cela Anglie. Moc se mi libi ta kombinace prevazne cerneho podkladu a typicke anglicke architektury. Proste dokonalost. Jen se chci zeptat, mas extra samotne album na "vylety" nebo to zakomponovavas do normalniho rocniho alba?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, děkuji! Samostatné "výletní" album nemám... Tohle je rok 2013, který dodělávám zpětně a jsou v něm vlastně jen "velké" události a výlety...takže možná tak trochu "výletní" je... :-)

      Vymazat