úterý 26. května 2015

PROJECT LIFE SHOPPING - Květen 2015


V květnu jsem byla ponořená do svatebních přáníček, a tak není divu, že Project Life šel trochu stranou. Každopádně jsem se mezi všemi těmi blahopřáními hecla, nakolážovala 100 fotek, nechala je vyvolat a jen co se mi objeví na stole, hodlám dohnat manko. A k tomu bylo samozřejmě nutné nakoupit nějaké ty proprietky...


Přiznávám, že sekci spreje a šablony jsem při svých nákupech několik let vytrvale ignorovala a až letos jsem sebrala odvahu a rozhodla se přijít těmhle vymoženostem na kloub. A hnedle se mi to zalíbilo. Svoji sbírku tedy každým nákupem rozšiřuji, hlavně tedy, co se barevné palety sprejů týká. Navíc vypadají v poličce jako pěkná dekorace, takže nekupte si další... :-)


Pro Project Life jsem ale tentokrát objevila i parádní mini šablony od Heidi Swapp a už teď se těším, až je použiju. Moc ráda si totiž vytvářím vlastní kartičky, hlavně proto, že kolikrát nemůžu najít ten pravý odstín, který by ladil k fotkám. A k tomu budou minišablonky jako stvořené.


A co se na vlastní kartičky ještě bude hodit je tahle bezvadná šablona pro Big Shot. Pokukovala jsem po ní už dost dlouho, ale tenhle měsíc jsem se prostě plácla přes kapsu a udělala si radost.


Pamatujete si takovou tu reklamu "větší než jste mysleli"? To se mi totiž stává u scrapbookových nákupů dost často. Ze samého nadšení nečtu popisky, a pak mě vždy překvapí, co mi balíčkem přicestuje. Jako třeba tyhle písmenkové abecedy z mosgumi, o kterých jsem si nevím proč myslela, že budou mnohem menší. I tak je ale využiju, třeba na titulní kartičky k jednotlivým týdnům.

A do čeho jste v květnu "investovali" Vy?

8 komentářů:

  1. Dianko šablonky jsou super :-)

    Ale mě se nejvíc líbí " větší než jste mysleli " :-))) Kolik takových věcí mám já !!! :-))) A to už nakupuju jen s pravítkem v ruce a stejně to nepomáhá !

    Pro mě je centimetr stejný skoro jako kilometr, proto třeba stále neumím parkovat do řady, protože se prostě nikam nevejdu :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už autoškolák na mě řval: "Kam se nevejdu, tam se necpu!"... Ale asi měl ještě přidat: "Co nevidim, to si přeměřim!" a "Co nepotřebuju, to nekupuju!" Minule jsem si z Anglie objednala milimetrové kytičky, teda spíš poupátka a divila jsem se, jak jsou mrňavé :D

      Vymazat
  2. Dianko, tak jsem ráda, že "v tom nejsem sama".
    U mě to je ale "menší než jste mysleli", "větší, než jste mysleli" a "jiná barva než jste mysleli"... z PC se fakt nakupuje špatně, proto bych někdy tak ráda do těch super amerických scrap megaobchodů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak teď jsi mě pobavila - "Jiná barva, než jste mysleli..." :-) Jinak já v jednom takovém craft shopu byla a byla jsem jak Alenka v říši divů... Nechala jsem v USA půlku oblečení, jen abych si mohla dovézt materiál... Občas jsem skoro ráda, že to tu není tak lehce dostupné, jinak bych v tom podle mě utopila mnohem víc peněz :-)

      Vymazat
  3. U nás platí "větší, než jste mysleli" až v momentě, kdy je potřeba nákup "uklidit". Protože můj koutek je momentálně roven středové úzké části šatní skříně (tedy ještě s povlečením a prostěradly) a třem pidišuplíkům. A i když mám pocit, že buď se skříně rozletí, jak je nacpaná, nebo že "se to tam prostě v životě nemůže vejít", tak se mi vždycky podaří to tam nějak dát.
    Pravda - překvapení jsou, když balíček dorazí, protože vždycky zapomenu, co jsem dala do slučovacích objednávek a pak tudíž koukám, co to vlastně přišlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, já se doma ze jídelního stolu "rozšířila" na půlku obýváku... A potají jsem zabrala i šuplík pod postelí - ještě, že Ti chlapi vůbec netuší, co kde doma je... :-) Jinak se slučovacími objednávkami si radši nezahrávám, ale i tak jsem občas překvapená, co mi v balíčku dojde :-)

      Vymazat
  4. Tyto spreje jsem si v USA nakoupila taky, mám jich asi 8 barviček, byly v akci asi za dva dolary. Co se nakupování tam týče, souhlasím, já si nechávala poslat 4balíky lodí a utratila jsem tam taky za scrap víc než za třeba za oblečení. Nakupovalo se tam krááásně, naprosto supr obchody, kde se najde každý...ach jak se mi stýská:D

    OdpovědětVymazat