čtvrtek 21. května 2015

BUDOIR ALBUM - Modré z nebe


Když mě nedávno poprosily dvě mladé dámy, abych jim nazdobila albíčka pro jejich "budoir" fotografie, musím se přiznat, že jsem zasedla k internetu a musela si "vygooglit", o co vlastně při takovém "budoir" focení jde. A když na mě z monitoru vykoukly rafinované fotky v prádélku, bylo jasné, že i obálky albíček musí být náležitě sexy.

První z dam - Markétka - mě poprosila o modro-bílé albíčko. Pracovně jsem ho nazvala "modré z nebe" a i výsledek nakonec díky tekutým perličkám, kterými jsem ozdobila vrchní část alba, noční oblohu připomíná.


Už od začátku jsem byla rozhodnutá zakomponovat do přebalu krajku a saténovou stuhu. A když jsem při jejich nákupu v galanterii objevila na vedlejším stojanu i pírka, začal se mi v hlavě rýsovat parádní návrh. Poprvé jsem také použila kovovou komponentu (srdíčko v klícce). Naopak embossovaný papír vystínovaný pomocí Distress inkoustu už je taková moje letošní klasika, stejně tak jako chipboardové nápisy.


Albíčko mělo u Markétky úspěch. Ale myslím, že ještě větší bude mít u jejího partnera, pro kterého je - samozřejmě už naplněné sexy fotkami - zamýšleno jako dárek k výročí.

Takže dámy, inspirace nejen pro Vaše scrapbookové tvoření, ale zároveň tip na dárek pro Vaše drahé polovičky...

Krásné a kreativní dny přeje

1 komentář: