neděle 29. listopadu 2015

DIY - Adventní svícen


Letos jsem řekla adventnímu věnci ne. Jednak proto, že se v mém okolí nenašel jediný jehličnan, který bych byla ochotna orvat, jednak proto, že mě v jednom zahraničním časopisu uchvátil adventní svícen ze sklenic na víno. A to bych nebyla já, abych neoběhla pár obchůdků a nevyrobila si ho taky. Protože, skleničky na víno má přece doma každý. I my, skoro-abstinenti :-)






Tak ať je i Váš advent kouzelný a útulný, přeje

6 komentářů:

  1. krásný, Di, a až ti bude ten vosk kapat ze skleniček dolů, to bude myslím také krásné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se taví směrem doprostřed, uvidíme, jak to dopadne :) Skleničky jsou z IKEA za pár korun, naštěstí žádný křišťál po babičce nebo tak něco :D

      Vymazat
  2. Vypada to pekne. O je to sypaci pod sklenickama? Tyhle svicky by nemely kapat, tak by to nemela byt tragedie. Ba naopak tekouci svicky, aby vypadaly pekne ve velkych svicnech uz moc sehnat nejdou. Dobry napad ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antracitový dekorační písek... Je to poprvé, tak uvidíme, co se nevychytalo, ale zatím stojí a svíčka hoří a dobrý :) Nemůžu se na něj vynadívat! :)

      Vymazat
  3. Krásné Di... My letos opět jedeme v andělsky bílé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem taky zvažovala v kombinaci se světle modrou, ale bohužel se nám nehodí do bytu. Takže jen tiše závidím, Evi :)

      Vymazat