čtvrtek 5. listopadu 2015

KURZ: Podzimní distress techniky



Chybami se člověk učí a i já se pořád učím. Na mém posledním kurzu jsem se naučila, od čeho jsou zálohy na kurz a proč se vybírají dopředu. Když to neděláte, může se vám totiž stát, že se na kurzu sejdete z osmi tři. A to už úplně není počet lidí, pro které se kurzy pořádají. Na druhou stranu je to pak taková komorní výuka, řekla bych až individuální hodina scrapu. A taky proto jsme si ji s holkama parádně užily.

V Atelieru K1 jsem se sešly opět v půl šesté, ale tentokrát poprvé skoro za tmy a za deště. No jo, podzim je vážně tady. Takže jsme si navařily konvici teplého čaje a začaly jsme být kreativní. 


Přestože na kurzu distress technik by si to svoje našly i úplné začátečnice, všechny dámy - kurzistky už se scrapbookingem v kontaktu byly, jsou a doufám, že po mém kurzu i budou. A to nejlépe ještě intenzivněji.


Tím pádem jsem mohla přeskočit základní povídání a přejít rovnou na ty zajímavější věci. Holky prokládaly moje distressové ukázky zvídavými otázkami, já přidávala osobní zkušenosti a postřehy i nějaké ty pohledy do zákulisí kreativního blogování. Došlo i na historky, které prostě život sám přináší, a u těch jsme si zase užily nejvíc legrace.


Co se týká distress technik, těch jsme si ukázaly hned několik. I když si holky poctivě zapisovaly, měly z toho hlavu velkou jako pátrací balón. To jsem ale tušila, a tak jsem je nenechala na holičkách a připravila předem hned několik ukázkových přáníček, kterými se mohly inspirovat. 


Protože to byly podzimní distress techniky, hlavní roli hrálo listí, ať už bylo z normálního papíru, nebo z toho pergamenového, či v podobě razítek. Kromě přáníček jsme zkusily také visačky, takže každá z žen si na konci večera odnášela domů krásný a hlavně originální hand-made podzimní set


Takže sečteno podtrženo, distress techniky ve třech plus lektorka byl dost dobrý počin, který sice asi nebudu opakovat, ale na druhou stranu na něj nikdy nezapomenu. Dámy, Mončo, Věrko a Danko, bylo to s Vámi nesmírně fajn! Díky!


A vy ostatní, přijďte si se mnou zatvořit na nějaký podobně povedený kurz! Přehled těch nejbližších najdete tady.

1 komentář: