pátek 27. listopadu 2015

CHRISTMAS CARD - S jelenem


Když jsem poprvé uviděla výseky jelenů, bylo jasné, že minimálně stádečko musím mít. Ať už na Vánoce nebo pro takové ty případy, kdy máte dědu myslivce a podobně. První jelínek ale vážně bude sváteční a dostal k sobě tlumené přírodní barvy, takže další trochu alternativní vánoční přání je na světě.

České kartonové výseky mě baví nejen přírodní barvou, která se hodí téměř vždy (a když se nehodí, dá se přetřít inkousty), ale i fontem.

Plátěnou hvězdičku jsem si syslila dlouho, ale jelínek si zasloužil něco speciálního. A pokud vám taky učaroval a rádi byste ho měli ve vlastním projektu, mám jich ještě pár volných tady...a nestíhám to krmit! :-)

Hvězdičky dodávají přáníčku trochu v té vánoční atmosféry. A zapomněla jsem na papír, že byste netiply, že i tohle je Christmas Wishes od First Edition. Letos si snad vystačím jen s touhle sadou.

A jak jsem psala - vnitřek u mě nikdy nemůže zůstat jen tak. A propós, ještě dva dny zbývají do uzavření soutěže o poukázku na nákup u Pretty Papers, tak nezapomeňte napsat, na jaké scrapové zvláštnosti si ujíždíte vy.

To je dnešní vánoční inspirace a já mažu na kurz. Krásný začínající advent Vám přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat