středa 4. listopadu 2015

CHRISTMAS CARD - S vánoční hvězdou

A je to tady!  Konečně jsem se přes všechny kurzy a helloweenské příspěvky prokousala k tomu, co už je ve vzduchu. Vánoce! Blíží se v Lidlu, v Kauflandu, takže není čas otálet a začneme se k nim přibližovat i tady na blogu. A nezačneme jinak než tím, co mi jde nejlíp. Představuji vám moje první letošní vánoční přáníčko!


Vzniklo na libereckém kurzu Pretty Papers. A odsud mám kromě přáníček taky spoustu poznatků. Ale o tom zase jindy. Netvořilo se mi tu lehce, protože pořád bylo na co koukat, koho pozorovat a s kým klábosit. A tak první kousek vznikl zhruba v půl jedné ráno a jsem na něj patřičně hrdá.

Použila jsem papíry UHK Gallery, a tak nějak přicházím na to, že to je asi vážně moje krevní skupina. Nejčastěji po nich sáhnu, když jdu tvořit, anebo naopak, když s nimi tvořím, vždy se mi výsledek líbí.

Na podzim jsem prozřetelně zakoupila několik vánočních šablon pro Big Shot a taky několik raznic ve tvaru vloček. A dobře jsem udělala. No, a kdo koupil u mě na Facebooku kytičky, tak tady je inspirace, jak je využít. Vánoční hvězdy pozvednou jakékoliv přání o level výše. Já jsem je přetřela gessem, takže vypadají jak čerstvě zasněžené. Nápisy letos řeším chipboardy a razítky, takže tady je první varianta v přímém přenosu.

Tak krásné přáníčko si samozřejmě zasloužilo i vnitřek. A dostalo ho. Jednoduchý, žádné zdobení, aby se přáníčko dalo pěkně zavřít, ale milé překvapení pro toho, kdo přáníčko otevře a čeká bílou stránku..

Takže za mě spokojenost. A jedno je jasné - že liberecká kreativní atmosféra měla účinky jednoduše na každého!

Žádné komentáře:

Okomentovat