čtvrtek 5. listopadu 2015

instaŘíjen 2015

Takže říjen je za námi. Je to asi můj nejoblíbenější měsíc v roce, protože: a) mám narozeniny, b) příroda rozehrává úžasnou hru s barvami, c) mikina, vesta, čála, legíny, válenky nebo kecky - to je přesně můj styl, a taky to, co v říjnu můžete téměř denně nosit. Pro vás jsem i tenhle měsíc shromáždila to nejlepší z mého Instagramu, kde kromě tvoření můžete najít i střípky z diančího života. A samozřejmě spoustu koček.

1. A hned s jednou začneme. Tohle je Barney, náš nejoblíbenější kocourek. Hravý a mrštný tak, že v podstatě nešel vůbec vyfotit. Touhle dobou už je u nové majitelky, tak se nám stýská, ale věříme, že je o něj dobře postaráno.

2. S kamarádkou jsme byly nakupovat v Primarku v Drážďanech. A tam já si vždycky musím koupit pyžamo. Tentokrát padla volba na superměkké lední medvědy. Ideální na víkendové lenošení.

3. Příprava na kurz, který původně neměl být, dopadla znamenitě. V trochu netradičních podzimních barvách, vzniklo přáníčko a visačka, které jsem přihlásila do několika zahraničních challenge.

4. Přestože jsem si myslela, že svatební sezóna skončila, opak byl pravdou a ještě říjnu jsem tvořila pro nevěsty a ženichy. Třeba svatební knihu na motýlkovou svatbu na Slovensku.

5. Kecky, o kterých jsem mluvila v úvodu, a jedna shoefie (aneb selfie nohou) v podzimním listí. Téhle fotce prostě neodoláte!

6. Pořádala jsem taky bowlingový turnaj a sešlo se nás na něm skoro 40 - kamarádi z vysoké, z gymplu i ze základky! Večer to byl vskutku parádní a já jen doufám, že se nám to povede brzy zopakovat...

7. Návrh vizitek jsem dlouho odkládala, ale už nebylo zbytí. A tak jsem jeden den sedla, vypnula telefon a navrhovala. Výsledek je na obrázku a minimálně na podzim mám o vizitky postaráno...

8. V záchvatu podzimního zdobení jsem v KIK zakoupila keramickou dýni s místem pro svíčku. Dost jsme si jí doma oblíbili, říkáme ji Edward a spotřebovali už minimálně jeden pytlík čajových svíček.

9. Poprvé jsem byla na scrapovém srazu Pretty Papers v Liberci a vedla jsem workshop na výrobu minialbíčka. Bylo to super, a více snad brzy v reportáži.

10. A moje první vánoční přání vzniklo taky v Liberci a tak jsem si oddychla, že i já už alespoň jedno mám. Tímto můžu vánoční přípravy prohlásit za zahájené!

Tak krásný listopad a instagramujte taky! Ať máme ten svět v obrázcích :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat