čtvrtek 6. srpna 2015

PL 2015 / W19 / Midnight

Jsem pilná, pilná, pilná a baví mě to, baví! Odškrtávání týdnů, které jsem dohnala, je tak úžasný pocit, že snad dobrovolně zvolním tempo. Mimochodem, už zase jsem si koupila voucher na fotky. Ale tentokrát s rozvahou (aspoň doufám), neb se chystám na jedno speciální album navíc. Ale k věci. Vítám Vás v 19.týdnu!

Jak nemusím oranžovou, tak jediná kombinace, ve které ji beru na milost, je s černou a šedou barvou. A protože fotky z atelieru, kde dělám přáníčkové kurzy, jsou vždy do oranžova, nedalo se svítit. Díky bohu, za kolekci kartiček "MIDNIGHT", kterou jsem si nedávno koupila, a která mi trápení značně usnadnila. Kartičky z ní jsem totiž použila na celou stránku.


Tak trochu jsem měla strach, jak se k oranžové budu hodit české národní barvy (ano, hádáte dobře, je to ten týden, kdy bylo v ČR mistrovství světa v ledním hokeji). Odpověď? Překvapivě dobře. A protože jsem byla líná vracet se ke statistikám o journaling jsem poprosila mého Honzíka. A protože ví, jak si na PL zakládám, udělal si chudinka dokonce přípravu nanečisto. Klobouk dolů! :-)

Co se ještě odehrálo první týden, bylo moje první běhání. Po všech zdravotních peripetiích jsem konečně dostala povolení oprášit botasky, a tak jsem je nenechala dlouho odpočívat. Šlo to ztuha a ostatně článek o celé mé běžecké epizodě si můžete přečíst na mém druhém blogu Svět podle Di.

Co úplně miluju? To je fotka + zmenšená journalingová kartička + washi páska + chipboard. A co mi ještě zvedne náladu? Když se mi na datumovém razítku podaří převrátit čísla a místo 08. května mám 80. května. Tohle Vás prostě nemůže rozházet, maximálně rozesmát :-)

A vidíte tady ty dva? Tak těm jdeme v září na svatbu. Na to se obzvlášť těším, hlavně na to, že jim vyrobím parádní přáníčko a stránku v PL. V květnu jsme s nimi byli na výletě u Bubovických vodopádů a pak na burgru v Black Dog, což je restaurace v Berouně... Účtenku jsem si pěkně schovala, a teď jim dělá parádní sparing v kapsičce.


Oranžový 19. týden je na světě a ani to nebolelo! A mě by zajímalo, jaká je barva, která nejde pod ruku Vám? Piště do komentářů, jsem vážně zvědavá :-)

Ať je i Váš "lajf" jeden velký projekt přeje

8 komentářů:

  1. Super stránka!! Já myslím, že ta oranžová z kolekce Midnight patří ještě k těm "hezkým" oranžovým :D A v kombinaci s černou a hnědou je to dobrá volba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super. Taky neholduji oranzove, ale jak pise Monca s Midnight to jeste jde.

    OdpovědětVymazat
  3. Oranžovou miluju - v kombinaci s hnědou je pro mě nepřekonatelná :-D ale tvoje kombinace se mi taky líbí :-D já to neumím s fialovou :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialová, to je taky oříšek, když si tak prolistuju album, mám jí na jedné stránce, a to ještě spíš takovou vínovou. Ale protože mám ráda růžovou, se kterou by se dala kombinovat, myslím, že oranžová pořád zůstane největší strašák... :-)

      Vymazat
  4. V PL mi chybí fialová, nemám jedinou takovou sadu, kartičku.... jen samé do růžova, ale klasická studená fialka nikde. Oranžová mi nevadí, ale moc ji nepoužívám. Co nemám ráda jsou přírodní odstíny - khaki, hnědá, velbloudí.... to se mi do PL nehodí a nelíbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pár "přírodních" stránek mám, tyhle odstíny totiž skvěle pasovaly k návštěvě zoo a safari :-) Jinak se jim ale taky vyhýbám... A fialová viz můj komentář výše.... :-)

      Vymazat
  5. 80. květen mě rozesmál. Já jsem před dvěma roky vyrobila velkou PL stránku, kde jsem přidala jeden rok, ale to není tak vtipné :-) Oranžovou nemusím, ale jednou jsem se hecla a udělala žluto-oranžová distress přáníčka a ta se povedla. Nemám ji ale ráda, protože mi nesluší a nenosím ji :-) :-) jednoduchý důvod :-)

    OdpovědětVymazat