středa 26. srpna 2015

PROJECT LIFE SHOPPING - Srpen 2015

Project Life Shopping je taková kapitolka, kterou u mě na blogu objevíte každý měsíc. Ne, že bych se chtěla chlubit, co jsem si zase koupila... Ale vlastně jo :-) Protože pokaždé, když dorazí balíček, mám obrovskou radost, o kterou se musím podělit. Jenže Honza řekne: "Hm, hezký...," a to mi nestačí. Potřebuju Vás, protože a vím, že Vy jste ti (ty), kdo tohle pochopí :-) Tak se pojďte podívat, o co je v srpnu moje peněženka lehčí a moje šuplíky nacpanější.

Už z úvodního obrázku jste asi poznali novou kolekci od Simple Stories "So Fancy". Ta mi totálně sedí, barvičkami i motivy, a dá se krásně kombinovat s další mojí oblíbenou sadou "Inked Rose" od MME. Tentokrát jsem netroškařila a koupila prostě všechno. Hraničí to už možná s nějakou SS obsesí, ale stejně bych časem na ty samolepky, chipboardy a enamelky došlo, tak jsem aspoň ušetřila za poštovné.

Bundle of Joy v chlapeckém podání mě prostě baví. Malé sady jsou ideální na přáníčka a z té velké se bude tvořit albíčko jedna báseň. Kdyby se daly sehnat i chipboardy, jdu do nich, protože obrázků do dětských pokojíčků nikdy není dost (návod na jejich výrobu najdete tady). Bohužel nebyly, takže jsem ušetřila a vzápětí to utratila za dvoje enamelky. Takový já jsem ekonom :-)

Písmenkové abecedy jsou jedna z esenciálních věcí pro Project Life, pokud nemáte krásný rukopis. A i pokud ho máte. Tady se mi líbí barvičky, font i to, že autoři s písmenky nešetřili, a tak z nich budu moct poskládat víc než jeden "week". I když "e" je stejně pořád málo, co myslíte?! :-)


Protože jsem minulý měsíc investovala do kartiček "Inspire" a chystám se s nimi na stránky z naší dámské dovolené, přikoupila jsem i chipboardy z téhle kolekce, aby to pěkně ladilo. Tak doufám, že než se ke stránkám dostanu, nezapomenu, že je mám, jak se mi to dost často stává.

A nakonec dvě šablony do Big Shotu. To je věc, při jejímž nákupu vždycky děsně trpím, protože jsou strašně pěkné, ale taky děsně drahé. Na druhou stranu, jakmile je jednou máte, uděláte s nimi spoustu parády. Né, že bych Vás chtěla k něčemu nabádat... :-)

Tak tohle byly mé srpnové nákupy. Na faktuře to vypadalo mnohem divočeji, než takhle na papíře. Ale ta radost, ta je k nezaplacení.

Scrapování zdar :-)

17 komentářů:

  1. Ach Di ... vidím, že jsme stejná krevní skupina :-) Sadu So Fancy od SS jsem si také objednávala celou - ale jako opravdu celou :-) Bundle of Joy od EP mám také celou - dělala jsem z ní už nejedno přáníčko a čeká také na zapracování do PL. Sadu Inspire mám taky celou ... Písmenka od Ocober Afternoo miluju - mám je taky snad ve všech barvách ... A vyřezávací šablonky jsou super .. kde jsi tyhle krásné sehnala???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Začnu od konce - šablonky mají Pretty Papers... No, a se zbytkem souhlasím, So Fancy je skvělá, Bundle of Joy k té už mi chybí jen si narodit nějaké vlastní roztomilé miminko :-) Písmenek není nikdy dost a Inspire, s tou se zatím spíš kochám, ale doufám, že i tvoření s ní půjde od ruky :-) Mončo, jsem ráda, že se takhle shodneme, věděla jsem, že mě pochopíte :D

      Vymazat
    3. Tak jsem koulala k Didi na e-shop a tyhle šablonky už tam nemá ... :(

      Vymazat
    4. Jsem je vykoupila asi...Pardóóón :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Občas si říkám, že je vlastně dobře, že tu máme jen e-shopy :D

      Vymazat
  3. Dianko, naprosto skvělý nákup.....SS miluju všechny kolekce, tuhle ještě nemám, páč na ni šetřím, abych mohla mít vše a tak nějak pořád neokrádala rodinu...............

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, je to přece pěkné hobby, lepší než kdybyste utrácela třeba za alkohol :-) Ale chápu, já jsem si za poslední dva roky co scrapuju koupila snad jediné tričko a moje kabelka, to už je ostuda... Ale, jak říkala jedna reklama - když je miluješ, není co řešit :-)

      Vymazat
  4. Já se s těmi SS nějak nekamarádím, zatím se mi od nich na pár drobných výjimek nic nelíbilo, ale So fancy má alespoň hezké barvičky, to se musí nechat. Jen by mi tam vadila ta přírodn/hnědá, vyměnila bych za bílou a pak bych i já možná kupovala. A enamelky jsou mor, tolik peněz už jsem do nich vrazila a jsem snad jediná, kdo je pak v albu vidí a ocení. Abecedy jsou kapitola další, nepíšu week, takže mi tolik nechybí E (i když je to taky jedno z nejčastěji používaných písmen v ČJ), ale hnedka mi dojdou K a V, jsou vždy po dvou max třech :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, letos měli v SS co dělat, aby si mě získali. Moc ráda mám takový ten bílo-zlato-meruňkovo-bleděmodrý styl, čistý design a tak. Ale bohužel moje stránky v albu tak nevypadají, září barvičkami. Teda bohužel, tak to prostě je, a proto se SS v tomhle hodí. S enamelkami souhlasím a vůbec, přijde mi, že ta alba jsou tak nějak vlastně celá pro nás. Honza nedávno přiznal, že přeskakuje journaling, bídák jeden :D Kromě "e" trpím obvykle absencí "H" a "Z" (Honza) a vlastně tak nějak písmenek není nikdy dost :)

      Vymazat
  5. Dianko jasně že ti rozumíme a že ti to pochválíme !!! Dobře si udělala !!
    Přeci nebudeš kupovat talíře a povlečení, když jsou na světě takové krásné věci :-)

    SS - ano , to je závislost, obsese a láska v jednom :-) Miluju je všechny a všechny bych je chtěla mít !! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, protože my se naučíme jíst enamelky a přikrývat se budeme scrapbookovým papírem :-) :-) Zatím to tak tedy rozhodně vypadá :-)

      Markét, a už jsi viděla podzimní SS? :-)

      Vymazat
  6. Piš Jan 😀😉inked rose ještě neznám a inspire. . . kouknu. Mám 1/3 Dreamy a to je zoufale málo 😯

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Jan je dobrý nápad, když on je to ale spíš Honza a Honzík :D Možná Jenda :) S Inked Rose se určitě seznam a s Inspire krásně tvoří Jana Benett, já se na ní (na tu kolekci, ne na Janičku) spíš zatím jen dívám, to samé s Dreamy. Potřebovala bych míň pestrobarevných fotek, k těm mi nějak nejdou :-)

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  8. Piš Jan 😀😉inked rose ještě neznám a inspire. . . kouknu. Mám 1/3 Dreamy a to je zoufale málo 😯

    OdpovědětVymazat