středa 5. srpna 2015

PROJECT LIFE SHOPPING - Červenec 2015

V červenci jsem na sobě "scrapbookově" šetřila. Rozhodla jsem se být přísná a věci, které dlouhodobě nepoužívám (takové ty neuvážené nákupy) hodit na Scrapbazárek. A nakupovala jsem minimálně. Bilanci mi zkazil až závěr měsíce, kdy se na Wild Orchids objevila doprava zdarma, a tedy jsem si objednala něco kvítí. Jinak jsem ale byla skromná, a tak červencové nákupy vystačí na kraťoučký příspěvek.

Kartičky z kolekce "MIDNIGHT" (ty na titulním obrázku) jsou naprosto dokonalé. Univerzální, čisté, a tak se hodí ke všem těm mým pestrobarevným fotkám. A není většího štěstí, když chcete mít brzy hotovo, než pouze zastrkat kartičky a maximálně přilepit pár chipboardů. A to jde s těmito náramně.



Další kolekce je naopak něžná, ideální na nějaké ty fotky miminek, dětí, přesvícené fotky od moře... Ani jedno takové foto sice nemám, ale půjčila jsem si miminka kamarádky a našeho roztomilého kocourka a "INSPIRE" okamžitě využila (počkejte na 26. týden z mého alba, bude stát za to INSPIRativní). A ty vodovkové nápisy, to je prostě paráda.



Potom jsem si přikoupila taky několik sad samolepicích písmenek a barevné chipboardy. Ty jsou tak skvělé, že už je mám téměř vypotřebované. A když už jsme u písmenek, rada z vlastní zkušenosti: Neopomínejte písmenka, která si zakoupíte v sadách s papíry na samolepkových arších - třeba  od Simple Stories. Nevím proč, asi jak jsou mezi papíry, tak jsem je odignorovala a přitom se tak krásně hodí na popisky do Project Life. Nastříhala jsem je na menší kousky a šup s nimi do vozíku, aby byly po ruce.



No, a nakonec jsem šla kolem KIKu a tyhle samolepky jsem tam nemohla nechat. Zatím vlastně vůbec nevím, co s nimi, jestli přijdou na nějaká podzimní přáníčka nebo do PLka, ale nechám se překvapit. Minimálně mě baví jen tak se na ně koukat :-)

Krásné tvoření, i v parných dnech!

3 komentáře: