neděle 9. srpna 2015

PL 2015 / W12+13 / I AM

Stále jsem v březnu, ale můžu hrdě prohlásit, že už jsem v mezičase dohnala skluz a dnes jdu vyvolávat fotky z právě končícího týdne. Proto to vezmeme trochu letem světem a a ukážu Vám hned dvě stránky, tedy dva týdny. Obě sdílí jednu kapsu a není to ledajaká kapsa, ale kapsa Design 7. Pojďme se podívat společně, jak jsem na ni vyzrála.

Abychom věděli, o čem je řeč, kapsa Design 7 vypadá takto a troufám si říci, že je to jedna z těch, kterým se snažím vyhnout. Velká plocha na jedné straně, tři velké kapsy na straně druhé, ani jedna malá kapsička. Ale Design A došel, a tak se nedalo svítit.


Sáhla jsem po kolekci "I AM" od Simple Stories a abych byla upřímná, moc jsem se s tím nepatlala. Kartičky se mi totiž líbily jen tak, ani jsem se nepouštěla do žádného velkého zdobení. Půlka práce tedy byla udělaná ještě než jsem začala, a takový materiál já ráda (především, když nemám moc času).

Co jsem použila poprvé a oblíbila si to tak, že je to i na další stránce? Přeci journaling kolem dokola fotky. Nemohla jsem najít gelové pero, a tak jsem použila černou propisku a taky to šlo.


Písmenka od Amy Tangerine jsou skvělá a hodí se všude a u mě už jsou taková klasika. K tomu jsem se rozhodla embossovat, - nápis date jsem napsala embossovacím perem a razítko natiskla pomocí embossovacího media (Versamark). Oboje zasypala zlatým embossovacím práškem a zatavila horkovzdušnou pistolí.


S dalším týdnem jsem s pohrála trochu víc. Stříhala jsem do fotek a i do papírů a vystříhaná srdíčka a podlepila je pěnovými čtverečky tak, aby vystupovaly.


Využila jsem toho, že chipboardy "On Trend" od My Mind's Eye krásně ladily s barvami sady "I AM", a tak jsem nehledala žádné další ozdůbky.




Miluju klasické vzory, a tak bylo jasné, že puntíkatému papíru prostě neodolám. Až si budete prohlížet celkovou fotografii, všimněte si, že byl vlastně takovým ústředním motivem celé stránky. Nevyhodím totiž téměř žádný odřezek, to ho radši nalepím pod fotku nebo na něj napíšu nějakou hlášku.



Co jsem říkala - text kolem dokola fotky vypadá skvěle. A našla jsem i černý fix, tak je písmo o něco zřetelnější než na minulé stránce.


A tohle je můj "vypůjčený" děda - já už totiž žádného svého nemám, a tak mi Honzík půjčuje toho svého. A děda je super. Je mu 85 let, a přesto stále objevuje a zkouší nové věci, ovládá počítač a minule s námi byl ochutnat krevety.


A jak jsem říkala, puntíky, kam se podíváte... :-)

Design 7 jsem s vypětím všech sil přemohla. Přiznávám, mám v albu i lepší stránky, se kterými jsem si vyhrála mnohem víc, ale na to, jak jsem pospíchala to nedopadlo úplně zle.

A mě by dnes zajímalo, s jakou kapsou se nejlíp / nejhůř pracuje Vám? :-)

1 komentář:

  1. Pry mam i lepsi stranky, ja mit takovou, tak jsem happy...krasne obe dve. A design 7 vypada suprove, chci ho taky nekdy zkusit. Nejlepsi je asi klasika A a nejhorsi asi D, ty velke vertikani fotky mi nejdou, nastesti miluji ctvercove fotky a ty se daji pouzit tak i tak. A nerikala jsi nahodou, ze oranzove moc neholdujes? =D

    OdpovědětVymazat